1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Dedeman face angajări. Caută oameni cu studii medii

Dedeman face angajări la Timişoara, Cluj, Alba Iulia, Sibiu, Constanţa şi la Bistriţa-Năsăud, în această perioadă. Iată posturile vacante, profilurile căutate de angajatori şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

16 aug, 2015 | ECONOMICA.net

Dedeman angajează 10 consultanţi vânzări la Cluj şi la Bistriţa-Năsăud, şi alţi 30 de consultanţi vânzări la Timişoara. 
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, are excelente abilităţi de comunicare, interrelaţionare, muncă în echipă; e dispus la efort fizic, manipulare de marfă, ştie să opereze în MS Office. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au lucrat în domeniul materialelor de construcţii/instalaţiilor, precum şi cei cu autorizaţie ISCIR. 
Ultima zi în care se primesc CV-uri pentru poziţia deschisă la Cluj şi la Bistriţa-Năsăud e 27 august. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

10 septembrie e ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul de consultant vânzări disponibil la Timişoara. Detalii, aici.

Dedeman angajează şase consultanţi vânzări la Alba Iulia şi Sibiu. Până pe 12 septembrie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici. 

Dedeman angajează doi casieri la Deva şi 14 casieri la Timişoara. 

Candidatul ideal pentru acest post are studii medii, ştie să opereze în MS Office, e diplomat, onest, are simţul responsabilităţii, are abilităţi de comunicare, interrelaţionare, muncă în echipă, precum şi experienţă într-un post similar. 
Până pe 29 august se primesc candidaturi pentru postul vacant la Deva. Amănunte, aici.

28 august e ultima zi în care se primesc CV-uri pentru poziţia vacantă la Timişoara. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Dedeman angajează un stivuitorist la Arad. Candidatul potrivit pentru acest post are autorizaţie ISCIR, are experienţă în manipularea materialelor de construcţii cu stivuitorul, are îndemânare şi simţ practic, e dispus la efort fizic şi manipulare de marfă, este harnic, perseverent, onest, cu simţul responsabilităţii. 

30 august e termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Dedeman angajează trei reprezentanţi de vânzări la Constanţa. Candidatul căutat de angajatori pentru acest post are cel puţin studii medii, are permis de conducere categoria B, e dispus la efort fizic, orientat către client şi are excelente abilităţi de comunicare. Până pe 13 septembrie se primesc candidaturi pentru aceste locuri de muncă. Amănunte, aici. 

Consultaţi aici lista completă a locurilor de muncă vacante la Dedeman. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO