Delta Studio va introduce consilierea video a clienţilor şi pregăteşte consilierea de la distanţă a acestora

Delta Studio, companie cu capital sută la sută românesc, activă de peste 20 de ani pe piața de amenajări interioare, a implementat toate măsurile de siguranță pentru protejarea angajaților și a clienților, în contextul situației stării de urgență impuse de pandemia Covid-19. Ca răspuns față de situația creată de Covid-19, Delta Studio a creat un mediu de lucru sigur pentru angajații săi și interacțiunea în condiții de maximă siguranță cu clienții, facilitând relaționarea online și colaborarea la distanță.
Economica.net - joi, 26 mart. 2020, 06:21
Delta Studio va introduce consilierea video a clienţilor şi pregăteşte consilierea de la distanţă a acestora

„Perioada actuală reprezintă o adevărată provocare, pe de o parte prin distanța fizică pe care o impune între persoane. Pe de altă parte, este o și perioadă în care conectivitatea online apropie oamenii și permite continuarea activităților și proiectelor. La Delta Studio, am investit mult, în ultimii ani, în digitalizarea ofertei și a serviciilor. În același timp, am investit în crearea de stocuri semnificative pentru produsele noastre, astfel încât putem să onorăm majoritatea comenzilor în această perioadă”, a declarat Dragoș Bonea, director general Delta Studio.

Pentru protecția angajaților, peste 60% din activitatea companiei se desfășoară în sistem remote, iar punctele de lucru au acces limitat și sunt igienizate în mod constant. Activitatea fizică a fost limitată la punctele în care sunt asigurate condiții stricte de igienă. Depozitul central al companiei funcționează în circuit închis, livrările fiind asigurate în regim extern, cu respectarea normelor actuale de siguranță.

Nivelul ridicat de digitalizare a ofertei și a serviciilor permite ca majoritatea interacțiunilor să se realizeze online, fără nevoia unei întâlniri directe. Clienții sunt încurajați să se documenteze și să lanseze comenzi online, folosind site-ul companiei, unde găsesc toate informațiile despre produse, inclusiv stocurile disponibile.

Implementarea unui sistem de consiliere video este în curs de finalizare. În cadrul acestuia, vor participa cei mai experimentați arhitecți și consilieri din showroom-ul principal. Aceștia vor oferi în timp real imaginea produselor și a soluțiilor expuse în showroom.

Pentru experiența directă a produselor, la cererea clienților agenți economici, se va programa o întâlnire într-unul din showroom-urile naționale, care se va desfășura în condiții de maximă siguranță: în showroom-ul principal din București, cu o suprafață de 4.000 mp, vor fi acceptați maximum cinci clienți simultan, iar în toate celelalte puncte câte unul singur. Măștile de protecție vor fi purtate cu titlu obligatoriu, iar la întâlnire vor participa doar persoane care nu prezintă simptome de răceală. Distanța minimă de doi metri va fi asigurată între client și consilier, concomitent cu dezinfectarea la interval de o oră a tuturor suprafețelor expuse contactului direct.

Delta Studio va lansa o aplicație online dedicată planificării amenajării la distanță. Aceasta implică arhitecți cu experiență și înlesnește derularea proiectului dorit de client premergător selecției și comenzii de produse. Proiectul completează ideile de amenajare și configurații de produse pentru fiecare spațiu al locuinței, deja prezente în site-ul companiei.

Livrarea gratuită a tuturor comenzilor

În această perioadă, compania Delta Studio asigură livrarea tuturor comenzilor cu titlu gratuit, indiferent de valoare, restricționând accesul clienților pentru ridicarea directă a produselor.

„Trecem printr-o perioadă delicată, care îndeamnă la prudență și responsabilitate din partea fiecăruia dintre noi. Principala noastră prioritate este să creăm medii sigure de lucru, pentru toate persoanele implicate și să asigurăm continuitate pentru proiectele partenerilor noștri, de la clienți individuali la dezvoltatori imobiliari, care se bazează pe stocurile noastre în acest moment”, a declarat Tudor Cartianu, CEO Delta Studio.

Te-ar mai putea interesa și
Afacerile din comerţul cu autovehicule au crescut cu 17,4%, în primul trimestru al anului (INS)
Afacerile din comerţul cu autovehicule au crescut cu 17,4%, în primul trimestru al anului (INS)
Volumul cifrei de afaceri din comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor s-a majorat cu 17,4%, ca serie brută, în primul trimestru al......
Grupul Alro a înregistrat în primul trimestru o cifră de afaceri în creştere cu 4,4% şi o pierdere netă în scădere
Grupul Alro a înregistrat în primul trimestru o cifră de afaceri în creştere cu 4,4% şi o pierdere netă în scădere
Grupul Alro a înregistrat în primul trimestru al anului curent o cifră de afaceri de 744 de milioane de ei, în creştere ...
24 de comercianți au fost validați, momentan, pentru a participa la Rabla pentru Electrocasnice 2021. Pe listă sunt trei lanțuri de hypermarketuri și unul de bricolaj, Dedeman
24 de comercianți au fost validați, momentan, pentru a participa la Rabla pentru Electrocasnice 2021. Pe listă sunt trei ...
Până în momentul de față, Ministerul Mediului a validat 24 de retaileri care vor putea comercializa produse electrice ...
Romgaz – Profitul net a scăzut cu 19% în primul trimestru
Romgaz – Profitul net a scăzut cu 19% în primul trimestru
Grupul Romgaz a înregistrat în primul trimestru al anului 2021 o cifră de afaceri de 1,327 miliarde de lei, în scădere ...