1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Demisie la vârf în Transelectrica

Operatorul magistralelor naţionale de electricitate, Transelectrica, are administratori provizorii, după ce fostul director Horia Hăhăianu a demisionat din calitatea de membru al CA al companiei. Transelectrica are doi administratori provizorii, Dumitru Pîrvulescu și Remus Dumitru Vulpescu, până la desemnarea noilor administratori de către adunarea generală a acţionarilor.

28 mai, 2012 | Adrian N. Ionescu | ECONOMICA.net

În aprilie anul trecut, Horia Hăhăianu, fusese numit în funcţia de director general al companiei, înlocuindu-l pe Stelian Gal. El a mai fost şi anterior director general al operatorului de transport al energiei electrice Transelectrica.

În februarie 2012, Hăhăianu a fost demis de premierul de atunci, Mihai Răzvan Ungureanu, pentru „proasta comunicare in privinta resurselor energetice ale tarii si faptul ca dinspre companie au fost lansate declaratii contradictorii, care au creat panică“, potrivit Mediafax.

Horia Hăhăianu s-a aflat la conducerea Teletrans, una dintre filialele Transelectrica care furnizează acesteia din urmă servicii de comunicaţii şi IT, De asemeni este unul dintre fondatorii companiei locale Digisign, furnizor de soluţii de securitate IT.

Transelectrica este a 9-a cea mai mare companie românească de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), după capitalizartea bursieră (valoarea de piaţă), cupeste 912 de milioane de lei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO