1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Dent Estet, cel mai mare furnizor de servicii dentare din ţară, a avut creştere de peste 50% a numărului de implanturi făcute anul trecut

Grupul de clinici Dent Estet, cel mai mare furnizor de servicii stomatologice din România, parte a grupului MedLife, a avut o creştere de 51% a numărului de implanturi făcute în anul 2018 faţă de nivelul din 2017, dintre care majoritatea sunt implanturi premium. De asemenea, numărul serviciilor stomatologice cu tehnologii inovatoare, făcute, în 2018, în clinicile Dent Estet, a crescut cu 40% faţă de 2017, potrivit informaţiilor remise de companie Economica. 

25 mar, 2019 | ECONOMICA.net

Clinicile Dent Estet au angajat 100 de oameni în 2018, dintre care 20 sunt medici. În prezent, grupul Dent Estet are 320 de salariaţi şi este cel mai mare angajator de pe piața serviciilor de medicină dentară din România.
"Jumătate din echipa medicală a clinicilor are o vechime mai mare de cinci ani în cadrul companiei, mulți dintre medici făcând parte din echipa Dent Estet de 10 sau chiar 15 ani, iar primii medici care ni s-au alăturat încă sunt în companie", spun oficialii Dent Estet.

Peste 23.000 de pacienți au vizitat clinicile Dent Estet în anul 2018, dintre care aproximativ 9.000 sunt pacienți noi.

"Cazuistica medicală și plurivalența actului medical pe piața de servicii stomatologice s-au dezvoltat foarte mult în ultimii ani, ceea ce înseamnă că piața devine una tot mai matură. Dezvoltarea sănătoasă a clinicilor existente rămâne obiectivul nostru primordial la cei 20 de ani de activitate. Suntem în permanență la curent cu cele mai actuale inovații și ne preocupăm constant să adăugăm în portofoliu cele mai noi tehnologii. Vom urmări, desigur, evoluția pieței, dar și identificarea de potențiale orașe în care putem investi. Nu urmărim o dezvoltare în volum și atât, ci este important ca fiecare pas pe care îl facem să fie unul sănătos, susținut și să ofere stabilitate pentru viitoarea echipă care va lucra acolo. Cel mai important lucru pentru noi este ca în fiecare oraș să aducem know-how-ul și întregul nostru model de business, să oferim același nivel de calitate în toate clinicile noastre", spune medicul Oana Taban, fondatorul şi directorul general al grupului Dent Estet.

În anul 2019, Dent Estet se va concentra pe consolidarea activității în orașele unde activează deja și pe dezvoltarea clinicilor existente, prin extinderea portofoliului cu noi tehnologii, digitalizare și soluții de inteligență artificială.
În ultimii doi ani, Dent Estet a investit peste 2,5 milioane de euro în deschideri de noi clinici, achiziționarea de echipamente și tehnologii digitale.

În prezent, grupul deține o rețea de 10 clinici, dintre care șapte în București (două pentru copii, una pentru adolescenți, patru pentru adulți), o clinică pentru copii în Timișoara și alte două clinici în Sibiu (una pentru adulți și cea de-a doua dedicată exclusiv copiilor).
Din anul 2016, Dent Estet face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din țara noastră.

Din Grupul Dent Estet fac parte Dent Estet Clinic SA, Green Dental Clinic SRL, Dentist 4 Kids şi Aspen Laborator.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO