Dental West – o clinică stomatologică definită prin: experienţă, profesionalism şi empatie

Când vine vorba de servicii medicale, mai ales stomatologice, în calitate de pacient ar fi bine să nu faci nu faci niciun compromis. Doar în Brașov de exemplu, există nu mai puțin de 350 de clinici stomatologice, așa că ai de unde alege indiferent de cât de sus îți setezi așteptările.
Ion Dobreanu - mie, 18 ian. 2023, 09:29
Dental West - o clinică stomatologică definită prin: experienţă, profesionalism şi empatie

Mai mult, la dentist nu ar trebui să mergi niciodată pe ultima sută de metri, ci să-ți planifici vizitele din timp ca să ai timp să cauți o clinică stomatologică exact pe gustul tău, unde se pune accent în egală măsură pe experiență, profesionalism și empatie, așa cum este cazul clinicii: Dental West.

Prima clinică stomatologice din Brașov care putea fi găsită pe internet

În ziua de astăzi aproape orice cabinet medical are un website de prezentare unde pacienții pot verifica serviciile medicale din ofertă, precum și prețurile acestora pentru a-și putea calcula bugetul necesar unei intervenții medicale. Dar lucrurile nu au stat dintotdeauna așa.

Nu demult, a exista și o vreme în care nu puteai să afli cât ai de plătit pentru serviciile medicale de care aveai nevoie decât atunci când ajungeai fizic la cabinetul stomatologic. Dental West, o clinică stomatologică înființată ca o afacere de familie, care și-a deschis pentru prima oară porțile pacienților săi în anul 1995, a vrut să facă lucrurile altfel și a fost prima care și-a dezvoltat un website personal ca să fie mai aproape de cei care au nevoie de serviciile sale.

De asemenea, pentru ca pacienții care apelează la această clinică stomatologică să nu aibă niciun fel de surprize pe parcursul efectuării procedurilor medicale, încă de la început beneficiază de un plan de tratament personalizat în care medicul care îi tratează le explică în ce constă fiecare operație și cât costă.

Tehnologie de top într-un mediu curat și relaxant

Dental West este o clinică stomatologică Brașov pionier din mai multe puncte de vedere. Tot aceasta este și prima clinică stomatologică din oraș care a investit într-un tomograf dentar, iar acum este clinica cu cel mai performant aparat de acest fel. Tehnologia de ultimă generație a acestuia permite efectuarea unor radiografii panoramice și tomografii dentare 3d expunând pacientul la un nivel minim de radiații, la fel de puternic ca în cazul unei radiografii clasice. Iar toată această tehnologie de top nu este singurul beneficiu de care pot profita la maxim pacienții acestei clinici stomatologice.

Persoanele care calcă pragul cabinetelor Dental West sunt întâmpinate încă de la intrare de o curățenie desăvârșită și de un confort deosebit datorită cărora, atunci când ajung aici, uită de teama de dentist și se simt în largul lor.

Empatia și omenia sunt detaliile care fac diferența

Echipa Dental West se ghidează după principiul: un om fericit este un om sănătos. De aceea, fiecare din medicii și personalul acestei clinici stomatologice dă dovadă de empatie în orice situație astfel încât pacienții lor să se simtă bine și să capete o atitudine pozitivă.

La fel ca în cazul oricărui tratament, starea de spirit influențează mult și succesul procedurilor medicale stomatologice, iar dacă ești în căutarea unei clinici stomatologice unde să te simți relaxat și fericit, atunci Dental West este clinica de care ai nevoie.

Cele 4 principii sănătoase după care funcționează clinica Dental West

Ca orice afacere de succes, conceptul Dental West se bazează pe o serie de principii sănătoase de la care nu se abate niciodată.

Primul dintre acestea este ideea de tratamente fără durere. Contrar opiniei populare, dinții se pot trata și fără ca pacientul să fie supus unui supliciu, atâta timp cât medicul curant are experiență și dă dovadă de empatie.

La clinica Dental West se pune de asemenea preț și pe comunicare. Pacientul este tratat aici cu omenie și i se vorbește de la egal la egal, explicându-i-se importanța fiecărei proceduri și lăsându-i posibilitatea să aleagă pe cont propriu dacă continuă sau nu tratamentul.

De asemenea, aici fiecare dinte este considerat valoros și se face tot posibilul ca el să fie salvat dacă există chiar și cea mai mică șansă de reușită.

Nu în ultimul rând, cel de-al patrulea principiu după care funcționează clinica stomatologică Dental West este respectarea protocoalelor europene în ceea ce privește sterilizarea și dezinfectarea și pentru cele mai bune rezultate în acest sens se folosesc exclusiv produse și dezinfectanți din Germania.

Te-ar mai putea interesa și
O vilă interbelică din centrul Bucureștiului e scoasă la vânzare pentru suma de 1.140.000 de euro
O vilă interbelică din centrul Bucureștiului e scoasă la vânzare pentru suma de 1.140.000 de euro
O vilă interbelică ridicată în stil eclectic și decorată cu zeități mitologice se vinde cu 1.140.000 de euro pe Storia, platforma de imobiliare lansată de OLX. Imobilul este situat pe o......
Antony Blinken: China nu furnizează direct Rusiei arme, rachete şi muniţii. În schimb furnizează maşini-unelte, micro-electronică şi optică
Antony Blinken: China nu furnizează direct Rusiei arme, rachete şi muniţii. În schimb furnizează maşini-unelte, micro-electronică ...
Secretarul american de stat Antony Blinken a declarat luni că, deşi China nu furnizează Rusiei arme şi muniţii, oferă ...
Brandul de produse cosmetice coreene KORIKA intră în România, în rețeaua de magazine Notino
Brandul de produse cosmetice coreene KORIKA intră în România, în rețeaua de magazine Notino
KORIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri de produse cosmetice coreene din Europa, intră în magazinele Notino din ...
Omul de afaceri Ștefan Mandachi și economistul Iancu Guda lansează BIZZ Accelerator, un proiect de educație pentru antreprenorii și managerii din România
Omul de afaceri Ștefan Mandachi și economistul Iancu Guda lansează BIZZ Accelerator, un proiect de educație pentru antreprenorii ...
Ștefan Mandachi și economistul Iancu Guda lansează BIZZ Accelerator, un program de educație financiară de tip e-learning, ...