1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Depozitarul Central distribuie dividende pentru Transgaz, începând din 18 iulie

Depozitarul Central va distribui dividende pentru Transgaz, începând de marţi până pe 18 iulie 2020, se arată într-un comunicat de presă al Depozitarului Central.

17 iul, 2017 | Agerpres

'Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2016, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 46,33 lei. Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 27 iunie 2017', se arată în document.

Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 18 iulie 2017.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari, respectiv în numerar, la ghişeele bancare ale BRD-GSG din întreaga ţară.

'Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru', se arată în document.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO