1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Depozitarul Central începe distribuirea dividendelor pe 2018 pentru acţionarii Biofarm

Depozitarul Central va distribui, în perioada 5 septembrie 2019 - 5 septembrie 2022, dividende pentru acţionarii Biofarm (simbol BIO), valoarea dividendului brut pe acţiune fiind de 0,01 lei.

04 sep, 2019 | Agerpres

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului la data de 20 august 2019.

"Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari; în numerar, la ghişeele bancare ale CEC Bank SA din întreaga ţară", precizează Depozitarul central, într-un comunicat.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

Acţionarii Biofarm au aprobat în aprilie distribuirea unor dividende în valoare totală de 9,853 milioane de lei, respectiv un dividend brut de 0,010 lei/acţiune, din profitul realizat anul trecut.

Compania a înregistrat în 2018 un profit net de 38,425 milioane de lei, în creştere cu aproximativ 7% faţă de anul precedent, la o cifră de afaceri de 184,241 milioane de lei. Producătorul de medicamente a raportat venituri totale de 200,488 milioane de lei şi cheltuieli totale de 162,063 milioane de lei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO