1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Depozitarul Central începe marţi plata dividendelor pe 2018 pentru acţionarii Rompetrol Well Services

Depozitarul Central (DC) va distribui, în perioada 2 iulie 2019 - 2 iulie 2022, dividendele aferente anului 2018 pentru acţionarii Rompetrol Well Services, valoarea dividendului brut pe acţiune fiind de 0,018 lei.

01 iul, 2019 | Agerpres

Potrivit unui comunicat al Depozitarului Central, emitentul va distribui dividendele cu ajutorul serviciului naţional lansat de către DC. Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 12 iunie 2019.

Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 2 iulie 2019.

"Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari; în numerar, la ghişeele bancare ale BRD - Groupe Societe Generale SA din întreaga ţară", se precizează în comunicat.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO