1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Nemţii de la DerTour preiau agențiile de turism ale Eurolines de la Dragoș Anastasiu

Eurolines România, grup de turism deținut de Dragoș Anastasiu, vinde către DerTour, parte a grupului german REWE, toate activitățile de turism - turoperare, retail, business travel și incoming - care, în acest moment, se derulează pe trei companii distincte. Clifford Chance Badea a acordat asistenţă grupului german REWE / DerTour.

19 iul, 2019 | ECONOMICA.net

Astfel, activitățile de turoperare, retail, business travel și incoming ale Eurolines vor fi transferate de pe companiile Touring Europabus, Danubius Travel și Nova Travel pe firma Travel Brands SA, deținută în acest moment tot de Eurolines. După acest transfer, firma Travel Brands SA va fi preluată de Exim Holding AS cu sediul în Praga, parte a DerTour.

Agențiile companiei Travel Brands vor comercializa atât produsele DerTour cât și produsele altor 45 de turoperatori germani și români, ca și până acum.

Grupul Eurolines deține 80 de agenții sub brandurile TUI TravelCenter, TravelBrands și Eurolines, având o cifră anuală de vânzări de circa 150 de milioane de euro.

Cu sediul central în Germania, DerTour deține 130 de companii cu peste 10.500 de angajați în 15 țări, care cumulează o cifră de afaceri de 6,7 miliarde euro, generată de circa 9,9 milioane de turiști anual. În România, germanii sunt prezenți din 2004 prin compania Dertour România.

Grupul Eurolines România a fost fondat de Dragoș Anastasiu în 1995 și este alcătuit din 20 societăți cu peste 650 de angajați, iar în 2011, rețeaua de agenții a funcționat în regim de franciză sub brandul TUI TravelCenter.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO