Top 3 criptomonede cu potențial, alternative pentru Bitcoin (P)

În acest moment valoarea BTC/USD a scăzut cu 0,25%, tranzacționându-se la 26.025 de dolari. Din cauza instabilității înregistrate de dolar, apar mai multe dificultăți în calea demersurilor de dedolarizare, ceea ce poate avea consecințe semnificative asupra evoluției prețurilor Bitcoin în viitor.
Ion Dobreanu - lun, 18 sept. 2023, 16:28
Top 3 criptomonede cu potențial, alternative pentru Bitcoin (P)

Atenția tuturor este concentrată asupra evenimentului de la Jackson Hole, unde dezbaterile care vizează schimbările economice globale și politicile privind ratele dobânzilor influențează sentimentul general al pieței. Plus la aceasta, piața crypto a fost marcată recent prin lansarea Bitcoin BSC – o versiune mult mai ecologică a Bitcoinului tradițional, cu bun potențial de creștere în viitor.

Investitorii se confruntă cu o serie de alegeri legate de deciziile politice și evoluțiile economice, care contribuie la actuala tendință descendentă a valorii BTC. Pe măsură ce piețele așteaptă noile informații de la simpozion și urmăresc deciziile băncilor centrale, prețul Bitcoin este influențat de aceste dinamici financiare.

Conform unui sondaj recent realizat de Reuters, economiștii nu prevăd nicio creștere a ratelor dobânzilor până în martie 2024, iar sentimentul pieței rămâne incert. În acest context, investitorii interesați de Bitcoin își pot îndrepta privirea spre alte proiecte crypto promițătoare, care le poate aduce venituri la fel de semnificative.

Bitcoin BSC – cea mai bună alternativă a Bitcoinului pentru această perioadă

Bitcoin BSC reprezintă una dintre cele mai proaspete criptomonede lansate în ultima perioadă. Criptomoneda reprezintă o versiune mult mai ecologică a Bitcoinului tradițional, care rulează pe blockchain-ul Binance, ceea ce înseamnă taxe și comisioane de tranzacționare mult mai mici. Un alt aspect important aici – posibilitatea de a face staking (și de a obține, astfel, profituri pasive).

Chiar acum este în plină desfășurare prevânzarea BTC BSC. Acest lucru înseamnă că crypto pasionații interesați pot cumpără criptomoneda la un preț redus – de doar 0.99 USD per token. Având în vedere faptul că proiectului a adunat o sumă de peste 40.000 USD în mai puțin de 24 de ore de la prevânzare, BTC BSC are un bun potențial de creștere în preț.

Cumpără Bitcoin BSC

Wall Street Memes – una dintre cele mai populare monede meme

Wall Street Memes este una dintre cele mai cunoscute pre-vânzări din spațiul crypto, care se apropie cu pași grăbiți spre încheierea acesteia. Cu o comunitate care depășește un milion de urmăritori nu este surprinzător faptul că popularitatea proiectului a crescut în mod considerabil. Fiind dezvoltat de o echipă renumită în rândul investitorilor, Wall Street Memes este în primul rând axat pe dezvoltarea comunitățiii.

Astfel, 100% din oferta de 2 miliarde vor putea fi deținute și tranzacționate de către comunitate, 50% deja sunt rezervate pentru investitorii din pre-vânzare, 30% vor fi distribuite pentru recompensele comunității și 20% vor fi alocate pentru lichiditate în momentul în care token-ul $WSM va fi listat pe burse.

Pe măsură ce se apropie de obiectivul său de 30 de milioane de dolari, Wall Street Memes a alocat 30% din totalul token-urilor sale pentru a fi distribuite ca recompense comunității. Cu toate acestea, planurile echipei nu se opresc aici. Dezvoltatorii intenționează să lanseze o serie de produse înainte sau imediat după listarea monedei. Aflându-se în ultima etapă de pre-vânzare, mai ai șansa să cumperi acum token-ul $WSM cu doar 0.0337 dolari.

Cumpără Wall Street Memes

yPredict – primul ecosistem All-in-One din lume

yPredict este o nouă platformă inovativă care oferă investitorilor șansa să-și crească reușitele în tranzacțiile crypto, dar și să identifice proiectele promițătoare care pot exploda în viitor. Folosind algoritmii avansați ai inteligenței artificile, yPredict pune la dispoziția investitorilor o gamă variată de instrumente, analize și modele care îi va ajuta să înțeleagă mai bine sentimentul actual al pieței. De asemenea, utilizatorii platformei vor avea acces la diverse informații utile și la cele mai recente tendințe din spațiul crypto.

Token-ul nativ al platformei este $YPRED și poate fi folosit pentru efectuarea plăților în cadrul ecosistemului, precum și pentru obținerea accesului la diverse servicii și caracteristici suplimentare. Deținătorii de token-uri $YPRED au șansa să utilizeze gratuit platforma de analiză și să achiziționeze abonamente pentru a primi acces la modelele predictive prin intermediul pieței yPredict Marketplace. Mai mult, investitorii care vor alege să-și mizeze token-urile au posibilitatea să câștige recompense din cele 10% din veniturile platformei. Dat fiind că pre-vânzarea se apropie de sfârșit, mai ai șansa să cumperi token-ul $YPRED la un preț de 0,1 dolari.

Cumpără yPredict

Launchpad XYZ – noua platformă Web3 care va revoluționa spațiul crypto

Launchpad XYZ reprezintă o nouă platformă cu misiunea să simplifice universul complex Web3 și să-l transforme într-un mediu prietenos pentru orice investitor. Prin intermediul unui portal orientat către utilizatori, platforma va oferi informații despre toate domeniile din cadrul Web3 printr-o interfață accesibilă și ușor de utilizat. Lansând un portal cu o interfață prietenoasă și cu informații din surse de încredere, Launchpad XYZ oferă utilizatorilor acces la proiectele cu rata înaltă de creștere din domeniul tehnologiei blockchain.

De asemenea, prin intermediul platformei utilizatorii vor avea oportunitatea să învețe strategii și diverse metode pe care să-și bazeze deciziile și vor putea deține controlul asupra tranzacțiilor viitoare. Investitori interesați au șansa să achiziționeze token-ul $LPX în etapa actuală a pre-vânzării la un preț avantajos de 0.0445 dolari. Nu rata momentul și cumpără acum $LPX înainte de a-și dubla prețul pe bursele publice.

Cumpără Launchpad XYZ

Te-ar mai putea interesa și
Cresc importurile europene de motorină americană, în condițiile scăderii livrărilor din Asia și Orintul Mijlociu – Bloomberg
Cresc importurile europene de motorină americană, în condițiile scăderii livrărilor din Asia și Orintul Mijlociu – ...
Europa urmează să beneficieze de un aflux de motorină din SUA în această lună, în contextul în care importurile din Asia şi Orientul Mijlociu vor scădea, pe măsură ce continentul......
Consiliul UE a aprobat PNRR-ul Ungariei și plata unei prime tranșe de 920 de milioane de euro
Consiliul UE a aprobat PNRR-ul Ungariei și plata unei prime tranșe de 920 de milioane de euro
Miniştrii de finanţe ai statelor UE au aprobat vineri Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) revizuit al ...
Jean-Pierre Vigroux a fost numit președinte independent al Consiliului de Administrație al BRD
Jean-Pierre Vigroux a fost numit președinte independent al Consiliului de Administrație al BRD
Jean-Pierre Georges Vigroux a fost ales preşedinte independent al Consiliului de Administraţie al BRD - Groupe Societe ...
Muzeul Luvru scumpește biletele de intrare cu șase luni înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Paris
Muzeul Luvru scumpește biletele de intrare cu șase luni înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Paris
Muzeul Luvru a anunţat vineri o majorare a preţurilor pentru biletele sale de intrare, cu şase luni înainte de Jocurile ...