Designerii, provocaţi la concurs de creare a uniformelor pentru personalul TAROM

Designerii interesaţi să fie autorii noilor modele de uniforme destinate personalului aeronavigant - piloţi şi însoţitori de zbor - se pot înscrie, până pe 20 martie, la concursul organizat de compania TAROM, informează site-ul instituţiei.
Economica.net - mie, 27 feb. 2013, 14:56
Designerii, provocaţi la concurs de creare a uniformelor pentru personalul TAROM

Candidaţii trebuie să depună desene ale uniformelor, în variantă de iarnă şi de vară, pentru piloţi şi însoţitori de zbor.

Astfel, pentru piloţi, uniformele includ o variantă de vară – sacou, pantaloni, cămaşă cu mânecă scurtă, cravată – şi variantă de iarnă – sacou, pantaloni, cămaşă cu mânecă lungă, cravată, impermeabil, palton.

Pentru însoţitorii de bord băieţi uniformele includ de asemenea o variantă de vară – sacou, vestă, cămaşă cu mânecă scurtă, cravată, pantaloni – şi o variantă de iarnă – sacou, vestă, cămaşă cu mânecă lungă, cravată, pantaloni, palton, impermeabil. Pentru însoţitoarele de bord, uniformele trebuie să includă aceleaşi piese ca pentru însoţitorii de bord, cărora li se adaugă fustă, rochie, tocă şi eşarfă în loc de cravată.

Proiectul câştigător va fi stabilit de o echipă internă TAROM şi va fi anunţat public, iar designerul câştigător va trebui să dezvolte şi schiţele tehnice ale uniformelor. Premiul acordat câştigătorului va consta în bilete gratuite acordate pe toate destinaţiile proprii ale companiei TAROM, în valoare totală de de 4.990 euro. Biletele se vor acorda cu toate taxele incluse, câştigătorul putând beneficia de acestea într-un termen de 12 luni calendaristice de la semnarea contractului.

Designerii care doresc să participe pot trimite desenele până cel târziu în data de 20 martie, în atenţia Danei Ducaru, manager de proiect, la adresa [email protected] Tot de la managerul de proiect pot obţine manualul de identitate al companiei, pentru a se familiariza cu valorile ce definesc brandul TAROM, deşi respectarea întocmai a acestuia nu reprezintă o condiţie obligatorie pentru ca proiectul să fie ales câştigător, candidaţii având libertate totală de creaţie, mai informează reprezentanţii companiei.

Te-ar mai putea interesa și
Niciun pat liber la ATI pentru bolnavii de COVID-19
Niciun pat liber la ATI pentru bolnavii de COVID-19
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat sâmbătă că, la nivel naţional, nu există niciun pat liber la Terapie Intensivă pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate......
Cinci sfaturi importante pentru românii care au card virtual și pentru cei care își vor face unul
Cinci sfaturi importante pentru românii care au card virtual și pentru cei care își vor face unul
ING Bank, cea mai dinamică bancă din România în ceea ce privește digitalizarea și una dintre cele mai mari ca număr ...
Peste 15.200 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. 350 de decese, printre care și o fată de șase ani
Peste 15.200 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. 350 de decese, printre care și o fată de ...
Un număr de 15.239 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind ...
Cîţu consideră că există mici șanse ca ratingul de țară să fie schimbat
Cîţu consideră că există mici șanse ca ratingul de țară să fie schimbat
Premierul interimar, Florin Cîţu, a afirmat, sâmbătă, că există "foarte mici şanse" ca ratingul de ţară să fie ...