1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -2 º

Companii

Deutsche Telekom a adus deja "T" în România

Cu câteva zile înainte de rebrandingul oficial, nemţii de la Deutsche Telekom şi-au pus deja sigla pe sediul din România.

09 sep, 2014 | ECONOMICA.net

Pe sediul central al Romtelecom din Piaţa Presei Libere din Bucureşti nu mai scrie Romtelecom, ci "T", brandul sub care vor funcţiona în România serviciile de telefonie fixă, mobilă, şi de date operate acum de Romtelecom şi Cosmote. Cele două companii sunt deţinute, indirect, de grupul german Deutsche Telekom.

Nemţii au pus "T"-ul pe sediul Romtelecom la câteva zile după ce a fost observat şi noul slogan al viitoarei Telekom Romania. Acum câteva zile, Reporterii ECONOMICA.NET au surprins imagini cu automobile ale operatorului de telefonie mobilă, în apropierea aceluiaşi sediul Romtelecom din Bucureşti, branduite cu numele "T", şi cu sloganul "experienţe împreună".

Lansarea comercială a Telekom România va avea loc pe 14 septembrie, iar rebrandingul va costa circa 15 milioane de euro.

Romtelecom şi Cosmote, sub denumirea TELEKOM ROMÂNIA, vor reprezenta cel mai mare furnizor de pe piaţa locală, cu venituri de 1,07 miliarde de euro în 2013, mai mari decât cele ale actualului lider, Orange România, care în 2013 a înregistrat venituri de 934 de milioane de euro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO