1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Deutsche Telekom şi Nokia au lansat un program pentru start-up-uri

Deutsche Telekom şi Nokia au lansat programul WARP Future Communication, adresat start-up-urilor care pot aduce inovaţia în serviciile de comunicaţii şi în domenii adiacente precum recunoaşterea vocală, control parental, inteligenţă artificială, mesagerie bazată pe voce, potrivit unui comunicat.

14 mar, 2017 | Agerpres

Programul oferă start-up-urilor toate instrumentele şi resursele necesare pentru a-şi dezvolta, construi la scară şi comercializa serviciul, atât din perspectivă de business, cât şi tehnică.

WARP Future Communication oferă platforma tehnică, Deutsche Telekom oferă canalul de distribuţie şi hub:raum oferă know-how-ul şi instrumentele necesare pentru a crea, testa, construi la scară şi comercializa produsele.

Start-up-urile interesate pot aplica la https://warpaccelerator.com/apply/ până la 30 aprilie 2017. Programul va consta în întâlniri faţă în faţă, muncă la distanţă (timp în care start-up-urile vor primi ajutor individual şi suport de la partenerii de business) şi participarea la o conferinţă la finalul anului.

Echipele selectate în program vor participa gratuit, păstrându-şi drepturile de proprietate intelectuală. Start-up-urile selectate în program vor primi suport din partea inginerilor care le vor ajuta să transfere şi să activeze soluţiile pe platforma dorită.

'Credem că provocările cu care ne confruntăm zi de zi necesită crearea unor parteneriate cu focus pe co-accelerare, facilitarea accesului la noi cunoştinţe şi tehnologii care să conducă la dezvoltarea de noi modele de utilizare. Inovaţia comună şi deschisă, combinată cu parteneri de renume din industrie, poate susţine cu succes eforturile corporaţiilor de a întâmpina mult mai bine nevoile şi cerinţele clienţilor. Acesta este motivul pentru care WARP Future Communication este atât de diferit-oferă start-up-urilor posibilitatea de a ieşi rapid pe piaţă cu suportul a două mari corporaţii-Deutsche Telekom şi Nokia', a declarat Jakub Probola, director hub:raum pentru Europa Centrală şi de Est.

'În ziua de azi, afacerile noastre nu sunt concentrate doar asupra îndeplinirii cerinţelor tehnologice extraordinare, ci şi asupra modului în care tehnologia este dezvoltată şi folosită. La Nokia, oferim asistenţă clienţilor noştri în identificarea de modele de utilizare convingătoare pentru noi surse de venituri, pe lângă adoptarea rapidă de noi aplicaţii şi servicii, scalabilitate şi eficienţă operaţională. Suntem încântaţi să intrăm în parteneriat cu hub:raum în acest program de accelerare a start-up-urilor, chiar în avangarda creării de servicii inovatoare', a declarat Susanne Fettig, director Global Customer Business Team Deutsche Telekom, la Nokia.

hub:raum, incubatorul Deutsche Telekom, oferă programe şi formate variate al căror scop este de a genera oportunităţi de business între ecosistemul start-up-urilor şi Deutsche Telekom, investind selectiv în start-up-uri aflate în fază incipientă care se potrivesc strategic priorităţilor de afaceri în inovaţie ale Deutsche Telekom.

Stimulat de cercetarea şi inovaţia oferite de Nokia Bell Labs, compania deserveşte furnizori de servicii de comunicaţii, guverne, companii mari şi consumatori, cu cel mai complet portofoliu de produse, servicii şi licenţiere din industrie.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO