1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Deutsche Telekom va încheia un acord cu Disney cu privire la conținut, pentru a concura mai bine Vodafone

Grupul german de telefonie Deutsche Telekom AG intenţionează să încheie un acord pentru conţinut TV cu grupul american Walt Disney Co. pentru a răspunde la creşterea competiţiei venită din partea rivalului britanic Vodafone Group Plc, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

29 feb, 2020 | Agerpres

Deutsche Telekom poartă discuţii cu Disney pentru a aduce serviciul de streaming Disney+ pe platforma MagentaTV, a dezvăluit Michael Hagspihl, membru în consiliul director al grupului german. "Sunt sigur că vom ajunge la un rezultat satisfăcător. Obiectivul nostru est să fim platforma care va regrupa cei mai mulţi parteneri" a spus Michael Hagspihl.

Concurenţa pe piaţa spectatorilor TV în Germania, cea mai mare economie europeană, s-a intensificat după ce Vodafone a prelat o parte din activele furnizorului de televiziune prin cablu Liberty Global Plc.

Deutsche Telekom vrea ca în 2022 platforma sa MagentaTV să ajungă la cinci milioane de abonaţi, faţă de 3,7 milioane în prezent. MagentaTV oferă deja serviciile de streaming Netflix şi Amazon Prime Video. Noul serviciu de streaming Disney+ urmează să debuteze pe piaţa din Europa începând din 24 martie şi va oferi o serie de seriale precum 'The Mandalorian.'

La rândul său, Vodafone are aproximativ 13,6 milioane de abonaţi la serviciile sale de televiziune din Germania, unde oferă şi serviciul de streaming Netflix.

Deutsche Telekom controlează un pachet majoritar din acţiunile Hellenic Telecommunications Organization (OTE), care, la rândul său, deţine 54,01% din Telekom România. La jumătatea lunii august 2014, Romtelecom şi Cosmote România au anunţat că vor fi reprezentate comercial prin intermediul brandului Telekom România, iar produsele şi serviciile vor fi oferite sub brandul 'T'.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO