1EUR = 4.8430 RON | Bucureşti 29 º

Imobiliare

Dezvoltatorul american de spaţii logistice, Panattoni, intră în România

Dezvoltatorul imobiliar de spaţii logistice, Panattoni, îşi deschide birou în România. Compania l-a recrutat deja pe Muler Onofrei pentru postul de managing director al filialei din România. 

11 dec, 2015 | | ECONOMICA.net

Panattoni Europe l-a recrutat pe Muler Onofrei să conducă operaţiunile din România, informează pubicaţia CIJ Journal. Onofrei a mai condus operaţiunile unui alt dezvoltator american de spaţii logistice, Prologis, care anul acesta a ieşit de pe piaţa din România prin vânzarea parcului logistic Prologis cu 40 de milioane de euro dezvoltatorului cu capital olandez CTP. 

Robert Dobrzycki, directorul operaţiunilor europene ale dezvoltatorului american spune că piaţa românească este una diferită de cea din Republica Cehă, Polonia sau Germania şi necesită o abordare diferită. "Nu vor fi operaţiuni similare cu cele pe care le conducem deja", spune Dobrzycki, adăugând că anul viitor Panattoni se va concentra pe România. Acesta mai spune că este prea deveme pentru a oferi mai multe detalii cu privire la abordarea pieţei locale, dar achiziţia de proprietăţi nu va fi prima alegere; compania preferă să dezvolte, mai scrie publicaţia CIJ Journal. 

Panattoni a fost fondată în 1986, iar împreună cu subsidiarele din Canada şi Europa este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spaţii logistice şi industriale. De-a lungul timpului, compania dezvoltat la nvel global peste 18 milioane de mp de spaţii logistice. 

Piaţa spaţiilor industriale s-a incins anul acesta, cu achiziţiile masive efectuate de CTP, dar şi cu intrarea belgienilor de la Vabeld. Fondul de investiţii Blackstone a revenit şi el pe piaţa românească prin achiziţia portofoliului deţinut de austriecii de la Immofinanz. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO