1EUR = 4.8422 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Dezvoltatorul de software Fortech din Cluj Napoca intră pe piața din SUA, cu un birou în Chicago

Compania Fortech, unul dintre top cinci dezvoltatori de software din Transilvania, cu capital 100% românesc, anunță extinderea în Statele Unite ale Americii, unde va deschide un birou de vânzări și consultanță la Chicago.

14 mai, 2019 | | ECONOMICA.net

Fortech este una dintre cele mai mari companii dezvoltatoare de software din România, recunoscută în mod repetat în topurile Deloitte sau EY anunță lansarea primul său hub de vânzări și consultanță în SUA, în Chicago..

"De mai bine de 15 ani suntem alături ca parteneri tehnici atât pentru companii mari, cât și startup-uri sau companii mici și medii din SUA. Am dezvoltat proiecte, pentru o varietate de industrii precum sectorul financiar, sănătate, comerț, industria comunicațiilor și altele. Am acționat ca parte integrantă din ecosistemul lor tehnic, după un model de colaborare adaptativ. Așa am crescut pe această piață și am ajuns azi să evaluăm proiectele noastre comerciale aferente SUA la o pondere de 45% din portofoliul comercial actual", spune Călin Văduva, CEO Fortech.

Biroul este situat în inima centrului de afaceri din Chicago, într-un zgârie-nori, recunoscut ca icon-ul arhitectural de pe malul râului Chicago Nord. Acesta va deveni punctul de intersecție dintre consultanții și reprezentanții de business Fortech și clienții sau prospecții din SUA. 

"Deschiderea unui birou în Chicago este o etapă cheie cu rădăcini în viziunea și strategia de business și reafirmă angajamentul nostru față de clienții actuali și prospecții din regiune, aflați în căutarea unui partener pentru proiectele lor software", explică Văduva.

Hub-ul din Chicago va lucra îndeaproape cu organizația din România

Noul hub devine parte integrantă a grupului Fortech, alături de cele patru centre operaționale din România, unde lucrează în prezent peste 700 de angajați și colaboratori. Aceștia sunt distribuiți în birourile companiei din Cluj, Iași, Oradea și în biroul recent deschis în Brașov. Hub-ul din Chicago va lucra îndeaproape cu organizația din România.
 
Activitatea biroului din Chicago va fi asigurată de o echipă multi-disciplinară, formată din arhitecți software, consultanți de business sau vânzări. Aceștia vor funcționa printr-un circuit rotațional. Astfel, compania va asigura o strânsă relaționare cu prospecții și clienții din regiune.
 
Fortech este o companie românească de servicii software, cu sediul în Cluj-Napoca. Cu un număr de peste 700 de angajați și colaboratori, Fortech este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii software din regiune, recunoscută recent de EY și în mod repetat în topul Deloitte ce clasează companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa Centrală și de Est.

Fortech oferă o gamă completă de servicii software la comandă în domenii precum Finanțe, Sănătate, Automobile, Producție, eCommerce, IoT și Cloud. Modelul de afaceri al companiei este de a dezvolta parteneriate nearshore dedicate, construind echipe pentru nevoile pe termen lung ale clienților. Din 2003, două sute de clienți au ales Fortech, printre care T-Systems, Swisscom, Symantec, Pfizer și Renault.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO