Dezvoltatorul Park Properties a început lucrările la faza a doua a proiectului SunLake Residence, situat pe malul Lacului Fundeni

Park Properties, dezvoltatorul proiectului SunLake Residence din București, situat pe malul lacului Fundeni, a început lucrările fazei a doua a complexului rezidențial, respectiv blocul B, de 12 etaje, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Ion Dobreanu - vin, 19 mai 2023, 21:35
Dezvoltatorul Park Properties a început lucrările la faza a doua a proiectului SunLake Residence, situat pe malul Lacului Fundeni

Peste 90% din apartamentele blocului A au fost vândute în mai puțin de un an de la începerea lucrărilor, astfel că dezvoltatorul a decis să înceapă construcția blocului B, aceasta fiind a doua clădire a complexului, dintr-un total de trei, cât va avea, la finalizare, întreg proiectul rezidențial.

„Am fost foarte plăcut impresionați de ritmul foarte bun de vânzări, iar în acest moment mai avem disponibile in blocul A doar câteva apartamente penthouse tip duplex, cu vedere către lac, și doar câteva apartamente de două camere. Unul dintre elementele diferențiatoare ale complexului SunLake Residence este faptul că, datorită poziției sale, pe o peninsulă înconjurată de lacuri, aproape toate apartamentele din corpurile de clădiri au vedere către lacurile din jur”, a declarat Bogdan Guțu, director de Vânzări la SunLake.

Cu o suprafață totală, la finalizare, de circa 40.000 mp și o valoare de piață ce depășește 40 de milioane de euro, SunLake este unul dintre cele mai ambițioase proiecte rezidențiale din Capitală, cu terase generoase și lobby-uri spațioase, înconjurat de lacuri, o zonă verde, liniștită, cu numeroase spații de petrecere a timpului liber: parcuri și locuri de joacă pentru copii.

Proiectul a fost demarat în martie 2022. Complexul SunLake Residence este compus din două blocuri de 12 etaje si un bloc de 17 etaje, respectiv 308 apartamente și peste 350 de locuri de parcare.

Avansul mediu încasat, peste 80% din prețul apartamentului: încasările blocului A au depășit 5 milioane de euro.

„Aproape toți cumpărătorii care dispuneau de capital propriu au preferat să obțină un preț preferențial în faza de construcție și să achite apartamentele integral sau în câteva rate, pe parcursul edificării construcției. Cred că este foarte rar în piață imobiliară din Capitală când asistăm la un grad atât de ridicat de avansuri încasate raportat la prețul final al apartamentelor. Într-o piață competitivă este important să menținem un ritm de vânzare lunar constant și să venim în întâmpinarea cumpărătorilor și investitorilor cu oferte atractive pentru achiziția de imobile rezidențiale”, a precizat Alexandru Mănăilă, Managing Partner SunLake.

Blocul B al complexului rezidențial SunLake va avea o structură similară cu cea a blocului A, de S+P+12E și, la finalizare, va dispune, în total, de 70 de apartamente.

Blocul A, finalizat aproape integral

Blocul A a ajuns deja într-o fază avansată, se lucrează la fațade și la finisajele interioare finale. Compartimentările, sistemul de încălzire, instalațiile electrice și șapele au fost finalizate. A fost montat și postul de transformare și finalizat branșamentul electric și branșamentul de apă și canalizare. Urmează să se realizeze infrastructura rutieră (5 străzi în cadrul complexului) și cea pietonală, precum și spatiile verzi, inclusiv parcul privat de pe malul lacului și promenada aferentă.
La blocul B au fost finalizate deja fundatiile si radierul, iar pana la sfarisitul anului se va finaliza si structura de rezistenta a imobilului.

Despre Park Properties

Dezvoltatorul Park Properties a realizat până acum peste 150 de apartamente în zone centrale și ultra centrale în București, care au fost vândute integral. Majoritatea imobilelor dezvoltate de către Park Properties au fost vândute în proporție de peste 80% înainte de finalizarea lucrărilor, datorită interesului crescut din partea cumpărătorilor. Până acum, sub brandul Park Properties au fost ridicate 9 blocuri, cu o valoare de piață de peste 20 de milioane de euro și cu o suprafață totală construită de peste 20.000 mp.

 

Te-ar mai putea interesa și
Fâşia Gaza – Bombardamente masive ale Israelului asupra estului oraşului Rafah
Fâşia Gaza – Bombardamente masive ale Israelului asupra estului oraşului Rafah
Armata israeliană a iniţiat luni seara bombardamente intense asupra estului oraşului Rafah, după anunţul Hamas că a acceptat o propunere înaintată de Egipt şi Qatar pentru un armistiţiu cu......
SUA cheamă Israelul şi Turcia să-şi rezolve diferendele
SUA cheamă Israelul şi Turcia să-şi rezolve diferendele
Statele Unite au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă ...
„Invadarea” oraşului Rafah ar fi „intolerabilă” – secretarul general al ONU
„Invadarea” oraşului Rafah ar fi „intolerabilă” – secretarul general al ONU
"Invadarea" oraşului Rafah, din sudul Fâşiei Gaza, unde Israelul a promis că va desfăşura o vastă operaţiune terestră, ...
Mai puțini români pe social media în 2024. De la Facebook, TikTok până la X, care sunt platformele preferate
Mai puțini români pe social media în 2024. De la Facebook, TikTok până la X, care sunt platformele preferate
În România, social media are 13,3 milioane de utilizatori dintr-un total de 18,06 milioane de utilizatori de internet la ...