1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Dezvoltatorului de spaţii logistice P3 România are un nou director şi se extinde în provincie

Sînziana Pardhan este noul director al operaţiunilor locale ale dezvoltatorului de spaţii logistice P3. Pardhan, care anterior a fost director de achiziții al P3 România, preia noua poziţie de la Blake Horsley, care a devenit director de dezvoltare al grupului P3. Cu un singur parc în apropierea Bucureştiului, P3 face pasul spre extinderea în provincie. 

24 aug, 2017 | | ECONOMICA.net

Pardhan va coordona extinderea continuă a companiei în România, pe o piață considerată de P3 ca având un mare potențial datorită dezvoltării economice și a creşterii importanţei sale pe segmentul logistic din Europa. 

"Sunt încântată să am această oportunitate de a conduce echipa de profesioniști a P3 pentru a crește împreună prezența P3 în piața de spații logistice din România, printr-o dezvoltare ambițioasă și sustenabilă a portofoliului nostru", spune Sînziana Pardhan, country head P3 în România.

Această numire vine la doar trei luni după ce Pardhan s-a alăturat echipei P3 în funcția de director de achiziții pentru România. Cu o experiență bogată în investiții, achiziții și vânzări, Sînziana Pardhan a lucrat timp de nouă ani pentru compania de real estate Colliers.

Înainte să se alăture echipei Colliers, Sînziana a colaborat cu SOPOLEC și cu Romanian Green Building Council în România, și a realizat proiecte de consultanță pe lângă Departamentul de Comerț al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrală și de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane și Parteneriatul Global pentru Cunoaștere (Kuala Lumpur, Malaezia).

Sînziana Pardhan are o diplomă în Finanțe și Bănci la Academia de Studii Economice din București și un master în Business Internațional la Fletcher School of Law and Diplomacy, de la Universitatea Tufts. De asemenea, a urmat cursuri la Harvard Business School și Harvard Kennedy School, și a fost co-fondator și co-leader la Euro-Atlantic Club.

P3 se extinde în provincie

Compania finalizat recent trei noi clădiri în parcul P3 Bucharest şi plănuiește extinderea în București, cât și în centrul și vestul țării. 

În primăvara acestui an, Blake Horsley spunea că zona autostrăzii A 3 este noul punct fierbinte pentru construcţia de noi depozite. Oficialul P3 spunea că va cumpăra un nou teren în jurul Bucureştiul mai devreme de sfârşitul anului, iar expansiunea în alte oraşe ale ţării, prin achiziţia de terenuri, ar putea începe fie în acest an, fie în 2018.

În provincie, 65-70% din cerere vine din partea producătorilor industriali, însă modelul P3 este de a se concentra pe costrucţia de depozite. Chiar şi-aşa, Horsley spunea că sunt oraşe unde P3 ar putea construi depozite, la Timişoara sau la Cluj-Napoca.

P3 a cumpărat în 2015 proiectul Europolis de la CA Immo într-o tranzacţie estimată la 120 de milioane de euro. La achiziţie, parcul logistic avea o suprafaţă înhiriabilă de 215.000 mp. Anul trecut, fondul suveran de investiţii GIC din Singapore a preluat dezvoltatorul P3 de la fondurile TPG Real Estate şi Ivanhoe Cambridge, într-o tranzacţie la nivel regional, evaluată la 2,4 miliarde de euro.

Blake Horsley va coordona programul de dezvoltare a companiei, care include finalizarea de noi clădiri în cadrul parcurilor P3 existente, precum și construcția unei serii de noi parcuri logistice, pe măsură ce P3 se extinde în cele nouă țări în care este deja reprezentată și intră în noi teritorii.

P3 are, în acest moment, un total de 318.000 mp în 12 depozite din România și încă 51.000 mp în construcție în parcul P3 Bucharest. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO