1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Săptămâna trecută, Director adjunct la Romgaz, acum, purtător de cuvânt

Fostului director-adjunct al Romgaz i s-a oferit o funcţie mult mai mică în cadrul companiei pe care a şi acceptat-o. In plus, acum este şi delegat să trasmită mesajele directoratului

08 feb, 2013 | | ECONOMICA.net

Lucian Stancu, până săptămâna trecută director-adjunct la cea mai mare companie de stat Romgaz, a fost retrogradat până la funcţia de director al Direcţiei de Mangement Corportativ şi Mediu. Totodată, ocupă şi funcţia de purtător de cuvânt, responsabil cu transmiterea mesajelor companiei. „E vorba de un cumul de funcţii, directorul general m-a rugat pe mine să vorbesc în numele Romgaz”, a spus Stancu pentru ECONOMICA.NET

Publicatia noastră a dezvăluit, în premieră, lovitura de palat care s-a dat la Romgaz cu Stancu destituit, locul lui fiind luat de fostul director de Producţie de la Sucursala Mediaş Dumitru Dobrescu. „Nu ştiu nimic, sunt în concediu. Dar dumneavostră de unde ştiţi? Aaaaaa, Mitică Dobrescu... Da, cum să nu-l cunosc, dar nu ştiam că mi-a luat locul. Voi vedea când mă întorc la muncă”, spunea Stancu pentru ECONOMICA.NET.

Fostul director adjunct este un om înstărit. Din funcţia de director general-adjunct încasa anual un salariu de 220.000 de lei la care se adăugau încă 40.000 de lei pentru poziţia de administrator la Depomureş. Împreună cu soţia sa, care lucrează tot în Romgaz unde este remunerată cu 100.000 de lei pe an, deţine conturi cu sute de mii de euro, are mai multe terenuri şi clădiri şi are şi plasamente în acţiuni de zeci de mii de euro.

Romgaz este unul dintre cele mai bune locuri din ţară unde să lucrezi. Salariaţii primesc salarii generoase şi au o mulţime de sporuri, bonificaţii şi prime prin care işi rotunjesc veniturile.

 

Pe larg, despre şansa de a fi angajat Romgaz, aici

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO