Director operaţional, consultant inovaţie, contabil care cunoaşte germana – printre posturile pentru care se angajează acum pe venituri de la 5.000 lei net lunar

Ok Group angajează director operaţional pe venituri de 5.500 de lei net lunar după perioada de probă. O firmă specializată în finanțarea inovației angajează consultanţi inovaţie pe salarii nete de 5.200 de lei lunar, iar contabilii care au cunoştinţe solide de germană sunt recrutaţi pe salarii de la circa 4.900 de lei net, arată o statistică Economica.net pe baza anunţurilor de recrutare.
Ion Dobreanu - sâm, 27 aug. 2022, 16:26
Director operaţional, consultant inovaţie, contabil care cunoaşte germana - printre posturile pentru care se angajează acum pe venituri de la 5.000 lei net lunar

SQL Database Programmer and Developer, angajat pe salariu de 4.000 – 5.000 de lei net lunar la Cluj, potrivit anunţului de angajare consultat de Economica.net.

Erp Concept Solutions Srl, specializată în vânzarea şi implementarea soluţiilor de tip Enterprise Resource Planning (ERP), recrutează pe postul de SQL Database Programmer & Developer.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de profil (Informatică, Cibernetică sau Inginerie Economică), are cunoştinţe de SQL database programmer (MSSQL, MySQL) şi cunoştinţe medii de engleză. Se califică pentru acest post candidaţii orientaţi către rezultate, cu abilităţi de analiză, sintetiză şi cu spirit în echipă.

Director operaţional angajat în Bucureşti pe venituri nete de 5.500 de lei după perioada de probă.

Ok Group angajează un director operaţional în Capitală care îndeplineşte condiţiile: are studii superioare, a lucrat în domeniul bancar, are cel puţin trei ani experienţă într-un post de conducere, a mai coordonat echipe de angajaţi. Ştie să lucreze la PC, are abilităţi de analiză, sinteză, e responsabil şi are spirit de ehipă.
Angajatorul oferă candidatului ales pentru acest post venituri cuprinse între 4.000 de lei şi 5.000 de lei în perioada de probă. Ulterior, venitul net oferit va fi de 5.500 de lei la care se adaugă comision din profitul firmei, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net. Angajarea se face pe perioadă nedeterminată.
Candidatul ales pentru postul de director operaţional va primi telefon, laptop, maşină de serviciu.

Consultanţi inovaţie recrutaţi pe salarii nete de circa 5.200 de lei net lunar. Vor lucra la distanţă.

Firma Innovation Team Filiala A Kmce4u, specializată în finanțarea inovației, angajează consultanţi inovaţie.
Candidaţii potriviţi pentru acest post au cel puţin studii de masterat, au abilităţi de comunicare şi sunt orientaţi spre învăţare.
Principalele atribuţii ale consultantului în inovaţie sunt următoarele:

  • să identifice activităţile eligibile ale clienţilor firmei, pe baza criteriilor de eligibilitate (noutate, incertitudine tehnică, caracter de creativitate, caracter sistematic, caracter reproductibil);
  • să identifice cheltuielile eligibile asociate acestor activităţi.
  • să realizeze, plecând de la documentele brute transmise de către client, descrierea proiectelor de cercetare – dezvoltare desfăşurate de către clienţii firmei.

Angajatorul oferă oamenilor selectaţi pentru acest post salarii nete de circa 5.200 de lei lunar (9.000 de lei brut), pe CIM sau PFA, bonusuri de performanţă şi posibilitatea să lucreze la distanţă, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Responsabil de producție pentru o unitate temporară de producție elemente prefabricate din beton, angajat pe salarii nete de 5.000 – 6.000 de lei, în funcţie de experienţă, diurnă, decontarea cheltuielilor de transport.

Candidatul potrivit pentru acest post fie e inginer sau subinger în construcţii, fie cel puţin absolvent de liceu cu minimum trei ani experienţă în producţia de prefabricate. Are, de asemenea, cunoştinţe elementare de engleză, e dispus să lucreze peste program şi să călătorească în ţară în interes de serviciu, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Contabili vorbitori de limba germană, angajaţi la Mediaş şi Sibiu pe salarii nete de peste 4.900 de lei, conform anunţului de recrutare. 

Se califică pentru acest post candidaţii care cunosc limba germană la nivel cel puţin mediu, sunt atenţi la detalii şi orientaţi spre învăţare.

Te-ar mai putea interesa și
Alro își mai revine: producția de aluminiu a crescut la cel mai înalt nivel din ultimele cinci trimestre
Alro își mai revine: producția de aluminiu a crescut la cel mai înalt nivel din ultimele cinci trimestre
Alro Slatina, cel mai mare producător de aluminiu din Europa de Sud-Est, a prezentat rezultate operaționale în creștere în primul trimestru al acetui an....
Cultura grâului de toamnă, afectată de secetă în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia şi local în Transilvania
Cultura grâului de toamnă, afectată de secetă în Moldova, Dobrogea, Oltenia şi Muntenia şi local în Transilvania
Cultura grâului de toamnă este afectată de secetă pedologică moderată şi puternică în Moldova, Dobrogea, Oltenia ...
Franţa cere retailerilor să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere corespunzătoare a preţurilor
Franţa cere retailerilor să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere corespunzătoare ...
Retailerii francezi vor trebui să notifice cumpărătorii cu privire la reducerea dimensiunii produselor fără o reducere ...
Geely vinde acţiuni Volvo în valoare de 1,32 miliarde de dolari
Geely vinde acţiuni Volvo în valoare de 1,32 miliarde de dolari
Acţiunile producătorului suedez de camioane Volvo AB au scăzut vineri cu 5,9%, după ce grupul chinez Geely şi-a vândut ...