1EUR = 4.7789 RON | Bucureşti 10 º

Companii

Directorul CFR SA: Compania are de încasat 1,7 miliarde lei. Datoriile totale sunt de 1,6 mld. lei

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA are de încasat 1,7 miliarde de lei şi datorii totale de 1,6 miliarde lei, a declarat, joi, directorul general al companiei Dimitris Sophocleous.

04 apr, 2013 | Agerpres

Acesta a precizat că arieratele către bugetul de stat sunt de aproape 610 milioane de lei, iar către furnizorii de energie de 410 milioane de lei.

'Energia electrică nu este folosită de noi. Noi cumpărăm energia, o furnizăm în reţeaua electrică la operatori şi facturăm energia la CFR Marfă, CFR Călători şi operatori privaţi. De la CFR Marfă şi de la CFR Călători, plăţi care vin pentru facturile noastre, pentru TUI ( Taxa de Utilizare a Infrastructurii n.r. ) sau facturile de energie sunt aproape la nivelul de 40% decât trebuia să fie şi, de aceea, există şi arieratele noastre către stat şi către furnizorii de energie', a spus Dimitris Sophocleous.

De asemenea, acesta a declarat că societatea acumulează în fiecare lună aproape 40-45 milioane lei datorii către stat. Din iunie 2012 şi până la sfârşit de an s-a acumulat aproximativ 500 milioane lei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO