1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Leonard Leca este noul CEO al Ţiriac Holdings

Conducerea Ţiriac Holdings va fi preluată de Leonard Leca, în prezent director financiar, după ce Petre Văduva a renunţat la poziţia de CEO la 1 iunie, acesta fiind numit marţi director general la Transgaz Mediaş.

05 iun, 2013 | Mediafax

"Îi mulțumesc domnului Petru Văduva pentru contribuția valoroasă adusă grupului în toți acești ani, și, în mod special, pentru pasiunea și dedicarea cu care a condus un business atât de complex în vremuri economice sensibile. Având suportul său strategic, am reușit să poziționăm Țiriac Holdings pe un trend stabil, continuând în mod susținut planul de dezvoltare al grupului. Am încredere că vom reuși să implementăm cu succes tot ceea ce ne-am propus pe mai departe, sub coordonarea domnului Leonard Leca", a declarat într-un comunicat Ion Alexandru Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Ţiriac.

Petre Văduva a coordonat timp de aproape patru ani Grupul Țiriac din funcția de CEO, având ca obiectiv principal dezvoltarea și implementarea unei noi strategii de business în scopul eficientizării activităților.

"Mă bucur că, alături de domnul Ion Țiriac și domnul Ion Alexandru Țiriac, am reușit să restructurăm și să stabilizăm business-ul în acest context economic dificil. Acum consider că este momentul să predau ștafeta pentru următoarea etapă de evoluție a grupului", a afirmat Văduva, la rândul său.

El a fost numit director general la Transgaz Mediaş, la două luni după ce a fost ales în Consiliul de Administraţie al transportatorului naţional de gaze naturale. De altfel, intenţia privind numirea lui Văduva în funcţia de director general al Transgaz a fost anunţată încă de la finele lunii aprilie de ministrul delegat pentru energie Constantin Niţă.

Țiriac Holdings reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în domenii precum auto, imobiliare, servicii financiare, leasing, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, grupul desfășoară activități în câteva domenii conexe - servicii de pază și protecție, property management și servicii de media.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO