1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Directorul general al Cisco România este promovat la nivel regional, iar locul îi va fi luat de Paul Maravei

Cisco anunță numirea lui Paul Maravei în funcția de director general al Cisco România, începând cu 1 august. După aproape șapte ani la conducerea Cisco România, Dorin Pena a fost promovat la nivel regional. 

11 aug, 2020 | | ECONOMICA.net

Paul Maravei are peste 20 de ani de experiență în vânzări și management în cadrul Cisco, anterior acestei numiri fiind responsabil pentru vânzările Enterprise din România ale companiei.
Atât Dorin Pena, cât și Paul Maravei sunt lideri experimentați, cu o bună înțelegere asupra afacerilor clienților care activează în diverse sectoare și lucrează cu tehnologii variate.

Paul Maravei a absolvit Facultatea de Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București și s-a alăturat echipei Cisco România în 2000, ca Pre-sales Engineer.

Din octombrie 2011 până în 2015, a ocupat pozițiile de Manager of Business Development for Global Enterprise și Product Manager for Hybrid Cloud pentru Coasta de Est SUA, conducând strategia de vânzări și servicii a Cisco pentru acea zonă. În 2016, a decis să se întoarcă în România și a preluat rolul de Sales Manager pentru sectorul public.

Cisco este liderul mondial în tehnologie care face ca Internetul să funcționeze din 1984. Oamenii, produsele și partenerii noștri ajută la conectarea sigură și la identificarea oportunităților digitale viitoare astăzi.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO