1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a fost demis, când era la Bruxelles. Cine îi ia locul și ce va face Boza

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a decis azi demiterea lui Sorin Boza din postul de președinte al directoratului companiei. Boza se afla la Bruxelles când a fost demis

27 ian, 2020 | | ECONOMICA.net

Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, al doilea producător de energie electrică al țării, l-a demis din funcția de președinte al directoratului – director general-pe Sorin Boza, iar postul lui a fost preluat de Daniel Burlan, membru al Directoratului companiei.

Acest nou CS care l-a demis pe Boza a fost numit în funcție în decembrie.

Informația despre demiterea lui Boza a fost publicată mai întâi de publicația Financial Intelligence și a fost confirmată de noi de alte surse apropiate situației. Boza va rămâne membru al Directoratului CEO în continuare, și va responsabil cu strategia și dezvoltarea societății.

Boza nu a putut fi contactat pentru detalii, dar exact azi, în zia demiterii sale, se afla la Bruxelles, pentru discuții profesionale.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO