Directorul general al celei mari fabrici Draxlmaier din România a demisionat

Fabrica de componente auto din Satu Mare, controlată de subsidiara din România a producătorul de componente auto german Dräxlmaier, are un nou director interimar începând din 17 mai, după ce fostul directorul general, Sorin Ghiţă, şi-a dat demisia, a anunţat vineri compania, scrie News.ro.
Economica.net - vin, 19 mai 2017, 09:55
Directorul general al celei mari fabrici Draxlmaier din România a demisionat

Unitatea este cea mai mare dintre cele cinci ale grupului german din România, iar activitatea de bază este producţia de sisteme electrice, scrie News.ro.

Coordonatorul diviziei de producţie a sistemelor electrice din Europa al grupului, Josef Kaufmann, a fost numit director interimar la conducerea fabricii din Satu Mare.

”Fostul director, domnul Sorin Ghiţă, a ales să accepte noi provocări în cariera sa profesională şi să îşi continue activitatea în afara companiei”, se arată în comunicat.

În luna martie, Dräxlmaier a anunţat că va investi 150 de milioane de euro, până în 2018, într-un proces de extindere, dar 800 de angajaţi ar putea fi afectaţi de restructurări la unitatea din Piteşti.

Fabrica din Satu Mare este cea mai mare locație dintre cele cinci din România, iar activitatea de bază este producția de sisteme electrice. Primele module electrice au fost produse la Satu Mare în anul 1999, iar de atunci unitatea s-a dezvoltat constant.

Unitatea de producție din Satu Mare este singura fabrică din România a DRÄXLMAIER Group care produce cablaje de înaltă tensiune.

Printre cei mai importanţi producători de componente auto din România, alături de Dräxlmaier, se numără Federal-Mogul, Autoliv, Schaeffler, Takata, SEWS, Bosch şi Leoni.

Te-ar mai putea interesa și
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat vineri 2.216 de decese de COVID-19, fiind a patra zi consecutiv când raportează peste 2.000 de decese zilnice asociate acestei maladii, potrivit unor surse guvernamentale......
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul verde
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul ...
Un număr de 127 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate ...
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru aproape ...
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Dacă nu mergeți în vacanță prin intermediul agențiilor de turism și vă cazați în apartamente sau vile, iată care ...