1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Directorul Oracle spune că această companie va continua să îşi dezvolte prezenţa în România

Premierul Victor Ponta şi ministrul pentru Societatea Informaţională, Dan Nica, s-au întâlnit luni cu Safra Catz, copreşedinte Oracle Corporation, care a lăudat nivelul înalt de pregătire în cazul tinerilor români şi a exprimat mulţumirea conducerii companiei faţă de modul de funcţionare a filialei din România.

22 apr, 2013 | ECONOMICA.net

"Safra Catz şi-a exprimat aprecierea pentru nivelul înalt de pregătire a tinerilor români şi a arătat că Oracle este una dintre companiile care şi-au asumat un angajament pe termen lung în România, cu atât mai mult cu cât conducerea companiei este extrem de mulţumită de felul în care funcţionează filiala de aici, în condiţiile unei creşteri de la câteva sute la 2.500 de locuri de muncă", se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Executivului.

De asemenea, Safra Catz, care deţine şi postul de directorul general Oracle România, a subliniat că această companie va continua să îşi dezvolte prezenţa în România şi, ca orice altă expansiune în regiunea sud-estică a Europei, va avea în centru ţara noastră, considerată ca fiind o piaţa deosebit de atractivă datorită îmbinării perfecte între abilităţile tehnice ale tinerilor şi faptul că aceştia cunosc foarte bine mai multe limbi străine.

Primul-ministru Victor Ponta, la rândul său, şi-a manifestat mulţumirea pentru încrederea arătată de Oracle României şi a menţionat atât importanţa investiţiei în Educaţie, dar şi potenţialul de dezvoltare uriaş al ţării, această tendinţă fiind reliefată şi de cifrele macroeconomice, precizează comunicatul Guvernului.

În acelaşi timp, premierul le-a spus reprezentanţilor companiei Oracle că ambiţia Guvernului pe care îl conduce este ca ţara noastră să devină în câţiva ani un nod regional pentru companii ca aceasta şi un lider în mai multe domenii, printre care şi IT-ul.

În condiţiile unei competiţii dure în piaţă, Victor Ponta a arătat determinarea părţii române de a asigura condiţii cât mai atractive pentru companiile străine.

La întâlnirea care a avut loc la Palatul Victoria a luat parte şi preşedintele Oracle România, Sorin Mândruţescu.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO