1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Directorul Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, ar putea fi demis – surse

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica se va întruni mâine și va lua în discuție demiterea directorului general al companiei, care este acum implicat într-un scandal referitor la autenticitatea datelor din CV. 

18 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Directorul Transelectrica este protagonistul unui scandal legat de disploma sa de studii. În presă au apărut informații potrivit cărora Carașol și-ar fi falsificat CV-ul, susținând că a absolvit Politehnica București. Potrivit Edupedu.ro, Universitatea Politehnica București a confirmat că persoana în cauză a fost student, dar precizează că nu și-a finalizat studiile.

Ulterior, Transelectrica a emis un comunicat de presă în care a arătat că lui Carașol i s-au cerut documentele din care să se ateste că a terminat studiile, în original. Iată comunicatul companiei:

“Ca urmare a informațiilor publicate în presă referitoare la autenticitatea studiilor președintelui Directoratului CNTEE Transelectrica SA, domnul Marius-Dănuț CARAȘOL, Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA face următoarele precizări: În vederea clarificării acestei situații, Consiliul de Supraveghere al Companiei i-a solicitat deja domnului Marius-Dănuț CARAȘOL toate documentele de atestare a studiilor în original, cu recomandarea de a întreprinde personal demersurile către Universitatea Politehnica București pentru validarea autenticității acestora; În măsura în care autoritățile abilitate să autentifice documentele de studii ale domnului Marius-Dănuț CARAȘOL se vor exprima, vor fi dispuse măsurile care se impun în conformitate cu prevederile legale și statutare; Consiliul de Supraveghere al Companiei analizează cu maximă seriozitate și responsabilitate această problemă, având în vedere că Transelectrica este o societate strategică la nivel național și o companie listată la Bursa de Valori București”.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO