Discovery lansează seria „Cum am inventat lumea modernă” şi caută românii care vor să schimbe lumea

Discovery Channel lansează duminică, de la ora 22.00, seria "Cum am inventat lumea modernă" şi derulează o campanie prin care îi caută pe românii care vor să schimbe lumea, potrivit unui comunicat.
Economica.net - mie, 07 nov. 2012, 20:09
Discovery lansează seria

Intitulat „Cum am inventat lumea modernă”, filmat în locuri din toată lumea şi folosind resurse umane şi materiale considerabile, serialul prezintă unele dintre cele mai importante invenţii ale secolului 21. Ce legătură există între scufundarea Titanicului şi telefoanele mobile? Dar între o scândură de lemn şi zgârie-norii din ziua de azi? Telespectatorii vor afla din seria „Cum am inventat lumea modernă”, difuzată pe Discovery Channel, din 11 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 22.00.

„Cum am inventat lumea modernă” are patru episoade care investighează patru invenţii ce definesc lumea modernă: telefoanele mobile, automobilele, avioanele şi zgârie-norii.

Cele patru episoade ale seriei sunt: „Telefoanele mobile” (difuzat duminică, 11 noiembrie, de la ora 22.00), „Automobilele” (duminică, 18 noiembrie, de la ora 22.00), „Avionul” (duminică, 25 noiembrie, de la ora 22.00), „Zgârie-norii” (duminică, 2 decembrie, de la ora 22.00).

Noua serie „Cum am inventat lumea modernă” este susţinută de Vodafone România, ca parte a unei campanii ce îşi propune să identifice şi să promoveze comunitatea celor care au idei menite să facă viaţa oamenilor mai simplă şi să schimbe societatea. Din campanie mai fac parte emisiuni ca „Top 5”, „Curiosity” şi „Operaţiuni complexe”, precum şi o aplicaţie specială de Facebook, în care oamenii sunt invitaţi să-şi prezinte ideile inovatoare. Aplicaţia de Facebook „Schimbă lumea” este disponibilă pe pagina Discovery România.

Cei care cred că au idei care pot schimba lumea sunt invitaţi să le împărtăşească în aplicaţie, până pe 25 noiembrie, iar cea mai bună idee va fi prezentată într-un spot difuzat pe Discovery Channel România şi autorul ei va fi premiat cu un laptop Alienware, dotat cu internet mobil (internet mobil prepaid pentru laptop sau tabletă, cu trafic gratuit de 1GB/lună inclus, pentru 12 luni de zile).

Te-ar mai putea interesa și
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului
Prevenirea fraudei în mediul corporativ nu este neapărat o chestiune de politici și proceduri, ci ține de crearea unei culturi a integrității și vigilenței în rândul angajaților. Conform......
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite două condiții cumulative (Video)
Boloș: Creșterea numărului de posturi de conducere în instituțiile publice poate fi făcută dacă sunt îndeplinite ...
Creşterea numărului de posturi de conducere de la 8% la 10% în instituţiile publice poate fi făcută doar dacă în ...
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și Sărățeni din Autostrda A8
CNAIR a început demersurile pentru organizarea licitației de atribuire a lotului cuprins între Miercurea Nirajului și ...
Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a trimis astăzi spre validare către Agenția Națională ...
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Limitări la importurile de miere. ANPC și MADR vor să elimine din concurența „neloială”
Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Ministerul Agriculturii doresc să legifereze importurile ...