1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Dispare un reper al cartierului Drumul Taberei. Billa, primul supermarket din zonă, se transformă în Market

Unul dintre cele mai vechi supermarketuri din România, unitatea Billa de pe strada Brașov din cartierul Drumul Taberei, va purta de mâine sigla Carrefour Market. Urmare a tranzacției prin care francezii au preluat lanțul Billa de la REWE, 39 de supermarketuri au fost deja rebranduite.

28 iun, 2017 | ECONOMICA.net

Mâine, 29 iunie,unul dintre cele mai vechi supermarketuri Billa din România va funcționa sub alt nume, respectiv Carrefour Market, au declarat pentru ECONOMICA.NET oficialii Carrefour. Va fi a 40-a unitate pe care francezii de la Carrefour au redenumit-o, urmare a tranzacției prin care au preluat de la concurentul Rewe cele 86 de supermarketuri Billa. "Redeschiderea magazinului Billa din Drumul Taberei sub brandul Market va avea loc in data de 29 iunie.Până în acest moment, au fost remodelate 39 de magazine Billa", susțin reprezentanții Carrefour.

Potrivit acestora, până la finalul lunii iunie, vor fi redeschise magazine Billa din orasele: Râmnicu Vâlcea, Bacău, Arad și Ploiești.

Procesul de rebranding a demarat la 1 martie cu unitatea din centrul comercial Liberty Center din Capitală. Două unități, din Galați și Craiova, au fost transformate în brandul hibrid al Carrefour, Supeco.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 295 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 162 de supermarketuri Market, 44 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro si 46 de magazine Billa.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO