1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Depozitarul Central va distribui dividende pentru acţionarii Biofarm. Valoarea brută: 0,019 lei/acţiune

Depozitarul Central va distribui, în perioada 4 septembrie 2018 - 3 septembrie 2021, dividende pentru acţionarii Biofarm (simbol BIO), valoarea dividendului brut pe acţiune fiind de 0,019 lei, informează Depozitarul Central, conform Agerpres.

04 sep, 2018 | Agerpres

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 17 august 2018.

Acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face fie prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari, fie în numerar, la ghişeele bancare ale CEC BANK S.A. din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru, precizează sursa citată.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO