1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

Imobiliare

Divizia imobiliară a IKEA continuă lucrările la proiectul de birouri de la Timpuri Noi cu Bog'art

Divizia imobiliară a IKEA, Vastint România, a început lucrările de construcţie la cea de-a treia clădire de birouri din cadrul proiectului de la Timpuri Noi. Compania nu a mai continuat lucrările cu Danya Cebus, care a construit primele două imobile. Antreprenorul general ales este compania Bog'Art. 

11 iul, 2017 | | ECONOMICA.net

Vastint România a demarat lucrările de construcţie la cea de-a treia clădire de birouri din cadrul proiectului Timpuri Noi Square, care va avea o suprafaţă închiriabilă de 20.000 de mp. Termenul de finalizare este stabilit pentru a doua jumtătate a anului viitor. 

Lucările la primele două clădiri de birouri, cu o suprafață închiriabilă totală de 32.000 mp au fost finalizate, şi sunt operaționale. Primul chiriaș este dcs plus care și-a început activitatea pe 1 iulie, iar chiriași precum Fratelli, Impact Hub, Kruk își vor începe activitatea în perioada următoare.

În total, proiectul va avea o suprafaţă de birouri de 100.000 de mp, pe lângă care vor fi construite şi blocuri cu apartamente, cu o suprafaţă de 50.000 de mp. 

Compania a cumpărat în 2010 terenul fostei platforme industriale Timpuri Noi, cu o suprafață de 53.000 mp, pentru suma de 34,6 milioane de euro. Oficialii companiei nu au făcut publică valoarea investiţiei. 

Vastint mai are în construcţie trei clădiri de birouri ale proiectului Business Garden Bucharest, din zona Carrefour Orhideea, care va avea o suprafaţă închiriabilă de 41.000 mp de spații de birouri. Punerea în funcțiune este planificată pentru a doua jumătate a anului 2018. Terenul aferent proeictului a fost cumpărat în 2011 de la Vastint a cumpărat în 2011 de la Baduc, cu 13 milioane de euro. 

De asemenea, compania mai deţine şi un teren de 48 de hectare în nordul Capitalei, cumpărat la începutul anului trecut şi unde ar putea fi construite locuinţe. loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO