1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

Companii

Control DNA la Oracle. UPDATE: CEO-ul companiei susţine că nu cunoaşte acuzaţiile procurorilor

CEO-ul companiei Oracle, Sorin Mândruțescu, a transmis printr-o declarație de presă că nu poate să facă niciun comentariu deocamdată pentru că nu cunoaște acuzațiile formulate de procurori. Mândruțescu spune că a răspuns cu deschidere solicitărilor procurorilor și că va adopta o astfel de conduită și în continuare.

07 aug, 2019 | ECONOMICA.net

"La acest moment, nu pot face niciun comentariu, întrucât nu cunosc ce acuzații formulează procurorii. Ceea ce pot spune este că am răspuns cu deschidere tuturor solicitărilor procurorilor și că voi adopta o astfel de conduită și pe viitor. Desigur, prin avocatul meu, voi cere să aflu mai multe elemente din dosar, însă, fiind o procedură în curs, voi rămane rezervat cu declarațiile, apreciind că ele trebuiesc făcute doar în cadru instituțional", a transmis directorul general Oracle România, Sorin Mîndruţescu.

Reprezentanţii Oracle au confirmat  pentru ECONOMICA.NET informaţia că DNA se află în control la companie. Top management-ul ei se afla într-o întâlnire de afaceri, în afara Bucureştiului, şi de aceea urmează să comunice mai multe informaţii în cursul zilei de mâine după ce Sorin Mândruţescu, şeful Oracle România, va sta de vorbă cu procurorii.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie fac percheziţii, miercuri, la sediul societăţii Oracle România din Pipera, într-un caz privind anumite fapte de corupţie din mediul privat, declarat pentru agenţia naţională de presă AGERPRES, surse judiciare.

Sursele citate au menţionat că între Oracle Romania şi o altă companie s-ar fi acordat anumite contracte pentru care s-ar fi solicitat drept mită anumite sume de bani.

Potrivit aceloraşi surse, vizat de anchetă ar fi directorul pe ţară al companiei, Sorin Mîndruţescu, la domiciliul căruia ar fi, de asemenea, efectuate percheziţii.

Reprezentanţii Oracle au confirmat  pentru ECONOMICA.NET informaţia că DNA se află în control la companie. Au mai spus că top management-ul ei se afla într-o întâlnire de afaceri, în afara Bucureştiului, în momentul în care i-am întrebat despre aceste informaţii şi că urmează să comunice mai multe în cursul zilei de mâine după ce Sorin Mândruţescu, şeful Oracle România, va sta de vorbă cu procurorii.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO