Dogecoin & Shiba se prăbușesc, spre deosebire de ACESTE trei criptomonede (P)

În ultima perioadă, renumitele monede meme Shiba Inu și Dogecoin au înregistrat scăderi substanțiale. Shiba Inu a scăzut cu 27%, iar Dogecoin cu 17%. Un factor care a influențat recuperarea din declin a pieței a fost acuzația recentă intentată a SEC împotriva Binance, una dintre cele mai însemnate burse de criptomonede.
Ion Dobreanu - mie, 21 iun. 2023, 18:01
Dogecoin & Shiba se prăbușesc, spre deosebire de ACESTE trei criptomonede (P)

Pe fondul acestei crize, investitorii caută alternative noi în care să investească. Proiectele Wall Street Memes (WSM), SpongeBob ($SPONGE) și yPredict sunt în creștere și deja atenția investitorilor este îndreptată spre succesul acestor token-uri. În continuare, vom explora aceste monede care au potențialul să devină cele mai bune crypto în care puteți să investiți.

Wall Street Memes ($WSM) – cea mai bună monedă meme actuală

Noile monede meme cuceresc piața crypto și pe investitorii interesați de această industrie. Una dintre aceste monede este și token-ul Wall Street Memes (WSM), care a reușit să adune până acum o comunitate de un milion de urmăritori pe rețelele de socializare. Dezvoltat de renumita mișcare Wall Street Bets Movement, WSM iese în evidență datorită expresiei sale de triumf al internetului împotriva capitalismului dominant.

Dincolo de conceptul său unic, WSM a reușit să adune în campania de pre-vânzare o sumă impresionantă de 54 de milioane de dolari. În prezent, token-ul WSM poate fi cumpărat cu 0,0277 de dolari. Creșterea rapidă a monedei sugerează potențialul considerabil pentru investitorii care decid să investească în acest proiect. Partea bună pentru cei care se alătură proiectului până la finalizarea pre-vânzării, este că vor putea obține câștiguri pe hârtie de peste 30%.

Din dorința de a-și dezvolta comunitatea, Wall Street Memes a investit 30% din oferta totală de token-uri în fondul de recompense pentru comunitate, lansând în prezent o competiție airdrop de 50.000 $WSM. Cu un potențial remarcabil de a fi listat pe cele mai importante burse de criptomonede, token-ul WSM se anunță a fi un jucător important în industria monedelor meme.

Cumpără Wall Street Memes

SpongeBob ($SPONGE) – următoare monedă care va schimba jocul

SpongeBob este o nouă apariție recentă pe Uniswap, una dintre cele mai bune burse descentralizate, înregistrând până acum un succes remarcabil. Considerat drept „Krabby Patty” al monedelor meme, token-ul $SPONGE a devenit în scurt timp una dintre cele mai populare monede actuale. În doar patru zile a înregistrat o creștere uluitoare de 3.000%, depășind altă monedă populară $PEPE.

Token-ul $SPONGE este pregătit pentru listarea pe bursele centralizate, ceea ce ar putea să-i crească și mai mult vizibilitatea pe piață. Până acum, în proiect s-au alăturat 10.000 de investitori, dar, credem că o descoperire generală sau o listare CEX ar putea crește semnificativ numărul de cumpărători și valoarea token-ului.

Investiți acum într-un proiect cu potențial de creștere și urmăriți pagina pe Twitter pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Cumpără SpongeBob

yPredict – una dintre cele mai profitabile monede

yPredict este o platformă care analizează, cercetează și oferă informații detaliate despre piața crypto. Platforma utilizează inteligența artificială pentru a oferi investitorilor modele predictive, cu scopul de a-i ajuta în tranzacționarea criptomonedelor, dar și să-i ajute să înțeleagă cum pot să evolueze în spațiul crypto. Dezvoltată de 1% dintre cei mai buni dezvoltatori AI, yPredict este un proiect de succes cu multe facilități pentru investitori.

Token-ul $YPRED poate fi cumpărat în campania de pre-vânzare, care se află la a 6-a etapă. Conform echipei, în pre-vânzare au fost alocate 8% din totalul de 100 de milioane de token-uri, iar în prezent investitorii pot cumpăra token-ul cu 0,09 dolari. Investiți acum într-un proiect de succes și bucurați-vă de câștiguri considerabile.

Te-ar mai putea interesa și
Retragerea băncilor obligă firmele chineze să intre în zona subterană când vine vorba de plăţile cu Rusia
Retragerea băncilor obligă firmele chineze să intre în zona subterană când vine vorba de plăţile cu Rusia
Un producător de electrocasnice din sudul Chinei are probleme în a-şi livra produsele în Rusia, nu pentru că ar fi probleme cu produsele sale ci pentru că marile bănci chineze......
eMAG lansează Hair & Make-up Shop, cu peste 80.000 de produse și asistent de shopping pentru clienți
eMAG lansează Hair & Make-up Shop, cu peste 80.000 de produse și asistent de shopping pentru clienți
Retailerul online eMAG lansează un nou shop-in-shop dedicat îngrijirii personale. Hair & Make-up Shop cuprinde peste 80.000 ...
Fechet anunţă că România are noi echipamente performante pentru monitorizarea fenomenelor meteo extreme
Fechet anunţă că România are noi echipamente performante pentru monitorizarea fenomenelor meteo extreme
Oamenii care lucrează în serviciile de meteorologie din România au de astăzi la dispoziţie cele mai performante echipamente ...
Teatrul online începe să prindă bine în România. Una dintre marile platforme anunță deja peste 10.000 de utilizatori. Cum funcționează sistemul și ce puteți urmări
Teatrul online începe să prindă bine în România. Una dintre marile platforme anunță deja peste 10.000 de utilizatori. ...
Platforma piciordeplay.ro, care arată că este cel mai mare furnizor de teatru online din România, anunță că ad epășit ...