1EUR = 4.7798 RON | Bucureşti 10 º

Companii

Doi muncitori de la Hidroelectrica-Serv Porţile de Fier II, în greva foamei

Doi angajaţi de la hidrocentrala de pe Dunăre Porţile de Fier II au intrat în greva foamei, a declarat, joi, pentru AGERPRES, liderul sindicaliştilor de la Hidroelectrica-Serv Porţile de Fier, Cristinel Popescu.

29 ian, 2015 | Agerpres

Potrivit acestuia, Oltean Ilie şi Bona Constantin au recurs la acest mod de a protesta pentru că administraţia sucursalei Porţile de Fier a Hidroelectrica-Serv ''tergivesează nejustificat semnarea contractului colectiv de muncă''.

'Conducerea nu este de acord cu clauzele legale impuse de noi, conform legilor care reglementează activitatea sindicală. În afară de acest abuz, aceasta ne şantajează să semnăm un act adiţional la contractul individual de muncă prin care suntem de acord cu reducerea salariilor', a mai spus Popescu.

Liderul sindicaliştilor de la hidrocentralele de pe Dunăre a susţinut că aproximativ 80 de muncitori au refuzat joi să execute lucrările de mentenanţă încredinţate, în semn de solidaritate cu colegii lor intraţi în greva foamei.

În context, Cristinel Popescu a mai spus că muncitorii de la Porţile de Fier I şi Porţile de Fier II au formulat o sesizare pe care au trimis-o preşedintelui Klaus Iohannis.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO