1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Domeniile în care străinii au adus cei mai mulţi bani în România în aprilie: pharma, ţigări, imobiliare şi automotive

Cea mai mare infuzie de capital străin efectuată în România în luna aprilie 2016, de 17,28 milioane de euro, a fost realizată de către producătorul maghiar de farmaceutice Gedeon Richter în cadrul subsidiarei din Mureş.

29 mai, 2016 | ECONOMICA.net

Pe locurile doi şi cinci în clasament se află JT International Manufacturing, care a primit infuzii de capital pe filierele olandeză şi elveţiană în valoare de 15,65 milioane de euro, respectiv de 6,7 milioane de euro.

Locul trei în topul majorărilor de capital operate de străini este ocupat de către dezvoltatorul imobiliar Globe Trade Center (GTC), cu un aport de aproape 15 milioane de euro la capitalul Venus Commercial Center SRL.

Pe locul 4 se situează indienii de la Harsha Engineers, specializaţi în productia de componente auto, care au majorat capitalul social al subsidiarei locale cu 10,8 milioane de euro, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Citeşte şi: Străinii care au adus cei mai mulţi bani în România în martie: CEZ, EDP, Banvit şi noul proprietar al McDonald's


loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO