Domo îşi dă ultima răsuflare. În ianuarie închide

Retailerul electroIT Domo trăieşte ultimele zile în mediul offline, cele aproximativ 15 magazine care au mai rămas urmând a-şi închide uşile în prima parte a lunii ianuarie. Unele dintre cele mai bune spaţii vor fi ocupate de concurenţii Altex şi Flanco. 
Economica.net - Dum, 20 dec. 2015, 22:00
Domo îşi dă ultima răsuflare. În ianuarie închide

Retailerul electro IT Domo, numărul trei pe piaţa din România, a rămas cu magazinele şi mai  goale după ce, din 11 decembrie, a reluat campania „Dăm tot!” prin care a redus preţurile cu până la 90%. Din informaţiile ECONOMICA.NET mai sunt deschise în jur de 15 unităţi în toată ţara, dintre care două în Bucureşti, dar numărul de produse la dispoziţia clienţilor este extrem de limitat, cu toate că, oficial, campania durează pânpă pe 31 decembrie.

De altfel, retailerul a renunţat vineri să mai promoveze această campanie pe site-ul oficial domo.ro, iar pe pagina de Facebook clienţii se plâng că nu mai pot lua legătura cu reprezentanţii companiei pentru a rezolva diverse probleme cu produse deja cumpărate.

Ce magazine mai sunt deschise

Din informaíile ECONOMICA.NET, toate magazinele Domo care mai sunt acum deschise şi care îşi caută cumpărătorii pentru ultimele produse vor fi închise la începutul lunii viitoare. Unii angajaţi au fost anunţat cu privire la data închiderii unităţilor în care lucrează, în timp ce alţii aşteaptă un anunţ oficial din partea companiei.

În momentul de faţă mai sunt deschise următoarele magazine Domo: Bucureşti-Vitantis şi Mihai Bravu, Oradea Shopping City,Tulcea, Petroşani, Sighetu Marmaţiei, Bistriţa, Bacău, Vaslui, Câmpina, Năvodari, Rm Vâlcea, Drăgăşani, Făgăraş. 

Altex în locul Domo în Vulcan

Câteva dintre spaţiile lăsate libere de către Domo vor fi ocupate de concurenţii Altex şi Flanco. Astfel, potrivit informaţiilor ECONOMICA.NET Altex, liderul pieţei de profil, va decshide pe 10 ianuarie un magazin în cadrul complexului comercial Vulcan Value Center. Acolo, Domo deschidea în urmă cu un an şi jumătate al 10-lea magazin din Bucureşti şi al 91-lea din ţară, în urma unei investiţii de 800.000 de euro. Unitatea area o suprafaţă de 1.000 de mp.

În luna noiembrie, spaţiul în care opera cel mai mare magazin Domo, situat în centrul comercial Băneasa, a fost preluat de către Flanco. Ambii retaileri au anunţat că vor prelua o parte dintre spaţiile cu potenţial ale Domo.

Te-ar mai putea interesa și
Târgul virtual de locuri de muncă „Angajatori de TOP” debuteză pe 27 septembrie cu peste 6000 de oferte
Târgul virtual de locuri de muncă „Angajatori de TOP” debuteză pe 27 septembrie cu peste 6000 de oferte
Compania de consultanță în domeniul resurselor umane Catalyst Solutions a anunțat luni startul târgului virtual de joburi "Angajatori de TOP" ediția toamnă 2021, care se va desfășura pe......
Centura București: Două oferte pentru proiectarea ultimei etape de modernizare a sectorului nordic – secretar de stat
Centura București: Două oferte pentru proiectarea ultimei etape de modernizare a sectorului nordic – secretar de ...
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit două oferte la licitația pentru proiectarea ...
Asociația practicienilor în insolvență și-a ales conducerea pentru un nou mandat de patru ani
Asociația practicienilor în insolvență și-a ales conducerea pentru un nou mandat de patru ani
Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR) a anunțat luni că în urma alegerilor organizate ...
Ministrul Muncii: Primăriile vor avea rolul esenţial în acordarea sprijinului pentru consumatorii vulnerabili
Ministrul Muncii: Primăriile vor avea rolul esenţial în acordarea sprijinului pentru consumatorii vulnerabili
Primăriile vor avea rolul cel mai important în acordarea sprijinului pentru consumatorii vulnerabili, potrivit normelor ...