Domo reinventează Pink Days. Au reduceri de până la 30% în acest week-end

Retailerul electro IT Domo, numărul trei pe piaţa de profil, revine cu campania Pink Days, atît în magazinele fizice cât şi în online. Reducerile sunt de până la 30%.
Economica.net - sâm, 28 iun. 2014, 06:10
Domo reinventează Pink Days. Au reduceri de până la 30% în acest week-end

Retailerul electroIt Domo revine cu o nouă campanie de reduceri, denumită  Pink Days. Campania va dura  de sâmbătă, 28 iunie, până luni şi aduce reduceri de până la 30% la o gamă largă de produse de răcire, atât în magazinul online cât și în rețeaua de magazine DOMO, potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel, începând de sâmbătă, 28 iunie, ora 00:00 până luni, 30 iunie, la ora 23.59, DOMO oferă reduceri de până la 30% la toate aparatele de aer condiționat Westwood, LG, Samsung, Electrolux, Whirlpool, Beko, Ariston, Daewoo, Neo, Argo, Inventor și Midea.

În cadrul campaniei Pink Days prețul unui aparat de aer condiționat inverter porneste de la 1099 lei, iar un aparat de aer condiționat mobil poate fi achiziționat cu 769 lei. „Ne-am dorit încă de la început ca Pink Monday sa fie o campanie creativă și flexibilă, adaptată cu ușurință nevoilor clienților noștri la un moment dat. Decizia de a avea un weekend prelungit, Pink Days, cu oferte speciale la o gamă de produse care se află în fruntea listei lor de cumpăraturi în această perioadă, aparatele de aer condiționat, este răspunsul DOMO la dorințele clienților săi”, declară Gabor Bot, Product Manager Home Comfort Domo.

Astfel, printre produsele oferite de DOMO se numără aparate de aer condiționat Inverter Samsung AR09HSFNCW la prețul de 1699 lei (redus de la 2,299.9 lei), aparate de aer condiționat Inverter LG ECONO INV. E09EL la prețul de 1799 lei (redus de la 2,049.9 lei), aparate de aer condiționat Inverter Daewoo DSB-F1276LHNV la prețul de 1,299 lei (redus de la 1,799.9 lei) precum și aparate de aer condiționat Inverter Westwood WCS-09PINV la doar 1099 lei (redus de la 1,599.9 lei).

„În cadrul campaniei Pink Days oferim de data aceasta și o marcă proprie DOMO, Westwood, apreciată de clienții noștri pentru raportul excelent calitate/preț. Prezent pe piața din România de cinci ani, Westwood ține pasul cu mărcile de top din categoriile pe care le reprezintă, convingând prin componente de calitate superioară, design modern și preț accesibil. Aparatele de aer condiționat Westwood sunt dotate cu compresoare Panasonic și tehnologie Inverter, și se încadrează în clasa de consum A++/A” declară Aron Denes, Division Manager MDA, DOMO Retail.

Compania estimează vânzări de 3000 de aparate de aer condiționat în campania Pink Days. Domo garantează montaj în maxim 5 zile lucrătoare pentru aparatele de aer condiționat achiziționate de pe domo.ro și în magazinele rețelei.

Te-ar mai putea interesa și
Zborul cu balonul în Turcia și curse charter spre Egipt, noutățile Hello Holidays pentru sezonul toamnă-iarnă
Zborul cu balonul în Turcia și curse charter spre Egipt, noutățile Hello Holidays pentru sezonul toamnă-iarnă
Agenția de turism Hello Holidays mizează pentru sezonul de toamnă-iarnă pe destinații precum Turcia și Egipt. ...
Angajaţii magazinelor Apple vor primi bonusuri de până la 1.000 de dolari
Angajaţii magazinelor Apple vor primi bonusuri de până la 1.000 de dolari
Apple Inc. îşi va recompensa luna viitoare angajaţii din magazine cu bonusuri de până la 1.000 de dolari, o decizie ...
Creditul neguvernamental a urcat cu 1% în august, la 309,7 miliarde de lei
Creditul neguvernamental a urcat cu 1% în august, la 309,7 miliarde de lei
Soldul creditului neguvernamental acordat de instituţiile de credit a crescut, în luna august 2021, cu 1% faţă de iulie ...
PwC: Maşina personală rămâne principala preferinţă pentru transport. Car sharing-ul şi închirierile au perspective bune de revenire
PwC: Maşina personală rămâne principala preferinţă pentru transport. Car sharing-ul şi închirierile au perspective ...
Maşina personală rămâne principala preferinţă pentru mobilitate, însă platformele alternative au perspective pozitive ...