1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Domo şi-a luat director de marketing de la OBI

Retailerul electro IT Domo, numărul trei pe piaţa de profil, are un nou director de marketing. Sylvia Kerzbek a lucrat  în cadrul companiei OBI România, care se retrage din ţara noastră.

23 iul, 2014 | ECONOMICA.net

Domo, numărul trei pe piaţa electroIt din România are un nou director de marketing, potrivit unui comunicat al companiei. Este vorba despre Sylvia Kerbzek care are o experiență de peste zece ani în retail, ocupând anterior funcțiile de Marketing, Advertising and Events Manager în cadrul companiei OBI România și OBI Croația și Head of Marketing Production Department pentru Kaufland România. "După experiența în retail-ul de food și DIY, DOMO reprezintă pentru mine o nouă provocare, într-un nou domeniu. Am lucrat până acum doar pentru companii care intrau pe piața din România, pornind de la zero. DOMO este un "tren de mare viteză" în care m-am urcat din mers, deci o provocare cu atât mai mare. În plus, DOMO își dorește acum o schimbare - un suflu nou, creativ și inedit- , la care mă bucur să îmi aduc contribuția." a declarat Sylvia Kerzbek.

Noul director de marketing va lucra cu echipa Erka Synergy Communication, care furnizează începand cu luna martie a acestui ani servicii de marketing, creație, producție publicitară și media buying pentru DOMO.

Sylvia Kerzbek este licențiată a Facultății de Limbi Străine în cadrul Universității București.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO