1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

Companii

Doron Klein de la AFI Europe Cehia îl înlocuieşte pe David Hay la conducerea AFI Europe România

AFI Europe Romania va avea un nou director din luna iulie a acestui an. Astfel, Doron Klein, CEO AFI Europe Chefia, îl va înlocui pe David Hay, cel care a condus operaţiunile locale ale grupului în ultimii şapte ani. 

14 iun, 2018 | | ECONOMICA.net

Originar din Israel, Doron Klein are o experiență de peste 15 ani pe piața imobiliară din mai multe țări din Europa Centrală și de Est, cu precădere pe cea din Cehia. El s-a alăturat companiei AFI Europe în 2008, iar din 2011 a ocupat poziția de CEO pentru operațiunile AFI Europe în Cehia, funcție pe care va continua să o ocupe. Doron Klein are un MBA la Universitatea New York din Praga, Republica Cehă, și este fluent în ebraică, engleză și cehă.

David Hay, care a deținut poziția pentru ultimii şapte ani, s-a alăturat AFI Europe în 2006. Pe lângă rolul de CEO al AFI Europe Romania, David a mai ocupat, în trecut, poziția de CEO pentru regiunea Europa Centrală și de Est, fiind responsabil de operațiunile din Cehia, Polonia, Germania, Ungaria și Letonia.

În luna martie a acestui an, compania a anunţat demisia lui David Hay și intenția acestuia de a-și continua parcursul profesional în afara companiei.

În prezent, trei proiecte se află în diferite stadii de dezvoltare, precum proiectul mixt AFI Brașov, ce include birouri și mall, prima clădire din proiectul AFI Tech Park din București și primele 200 de apartamente ale complexului rezidențial AFI City.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează AFI Cotroceni, cel mai mare şi de succes mall din România şi unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est.

Centrul comercial se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA) şi oferă vizitatorilor săi o zonă extinsă dedicată activităților de divertisment, care include o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber și peste 300 de magazine ale brandurilor locale şi internaţionale, vizitate în medie de 50.000 de clienţi pe zi. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO