1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Două companii sunt interesate să preia Vulcanul lui Tender

 O companie italiană şi una românească, din sectorul energetic, sunt interesate să preia producătorul de generatoare de aburi Vulcan Bucureşti (VULC), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate discuţiilor.

02 iul, 2012 | Mediafax

"Un grup de investitori privaţi români din domeniul energiei şi o companie italiană sunt interesaţi să preia Vulcan", au afirmat sursele.

Compania Vulcan este specializată în producţia de generatoare de aburi şi este controlată de omul de afaceri Ovidiu Tender prin Grupul Energetic Tender SA Bucureşti, care are o deţinere de 74,79%.

Contactat de MEDIAFAX, Tender a afirmat că "tot timpul" a existat interes pentru preluarea Vulcan şi că acesta este în creştere în ultima perioadă.

"Este vorba de două companii europene de profil, care vor să aibă o bază de producţie. În viaţă totul este de vânzare, dar nu sunt negocieri, este un interes. Tot timpul au fost companii preocupate de Vulcan. În ultima perioadă există un interes mai mare, care se explică prin succesul pe plan mondial al Vulcan şi prin rezultatele companiei, atât financiare, cât şi în ce priveşte comenzile pe care le are", a spus omul de afaceri din Timişoara.

El nu a dorit să dezvăluie identitatea celor două companii.

Potrivit celor mai recente informaţii, Vulcan are contractate comenzi şi lucrări de 123 milioane de euro pentru următorii 2-3 ani.

În luna martie compania a anunţat că a câştigat o licitaţie organizată de Kuwait Oil Company pentru livrarea unor echipamente în valoare de 54 milioane de dolari. Contractul se va derula pe o perioadă de cinci ani şi vizează fabricarea şi livrarea către Kuwait Oil Company a unor unităţi de pompare şi a pieselor de schimb aferente.

Vulcan are circa 900 de angajaţi, iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de 23 milioane de euro, estimată să ajungă la 35 milioane de euro în acest an.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO