1EUR = 4.8737 RON | Bucureşti -2 º

Companii

Două oferte pentru pasajul de pe Centură de la Mogoşoaia. Contractul urmează să fie semnat în cel mult două luni

Companiile Luca Way şi Search Corporation au intrat în cursa pentru contractul de reproiectare a pasajului suprateran de la Mogoşoaia, estimat la aproape 50.000 de euro.
31 aug, 2016 | ECONOMICA.net

"Au fost depuse două oferte pentru proiectul pasajului de la Mogoşoaia. În cel mult două luni semnăm contractul", a spus miercuri Cătălin Homor, directorul general al CNADNR, în cadrul unei vizite pe Centura Capitalei.

Ofertele au depuse de către Luca Way şi Search Corporation, potrivit datelor publicate pe platforma SEAP.

La începutul lunii august, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a scos la licitație un contract de 209.713 lei (47.000 euro) pentru revizuirea proiectului tehnic pentru un pasaj suprateran menit să decongestioneze traficul la intersecția dintre centura nord a Capitalei și drumul național 1A, în zona localității Mogoșoaia.

În această intersecţie există în prezent un sens giratoriu extrem de aglomerat atât din cauza autovehiculelor care vor să intre în Mogoșoaia, cât și a celor care vor să traverseze centura.

Potrivit documentației tehnice, pasajul va fi suprateran, va traversa DN1A peste intersecția cu Centura Bucureștiului, unde există în prezent un sens giratoriu, și va avea o lungime de 112,6 metri.

Studiul de fezabilitate există deja, însă este nevoie de revizuirea proiectului tehnic. Revizuirea și actualizarea proiectului implică și obținerea avizelor necesare pentru autorizația de construire și pregătirea documentației tehnice în vederea obținerii autorizației de construire, potrivit news.ro.

Participanții la licitație trebuie să depună o garanție de participare de 4.000 lei. Firma câștigătoare va trebui să încheie revizuirea proiectului tehnic în cel mult șase luni de la data atribuirii contractului.

DN1A, lung de circa 185 de kilometri, face legătura între București și Brașov, trecând prin Mogoșoaia, Buftea, Dărmănești, Ploiești și Vălenii de Munte, și reprezintă o rută alternativă la DN1.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO