1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Dr. Leahu deschide în Bucureşti o clinică specializată în tratamentul copiilor, în urma unei investiţii de 1,25 de milioane de euro

Reţeaua de clinici dentare dr. Leahu anunţă deschiderea unui centru stomatologic dedicat copiilor şi adolescenţilor în Bucureşti – Academia spaţială dr. Leahu. În clinică vor putea fi trataţi şi copiii cu autism sau cu alte afecţiuni care presupun intervenţia unui medic anestezist pediatru. Investiţia în noua clinică dentară se ridică la 1,25 milioane de euro.

Reţeaua de clinici dr. Leahu este al doilea cel mai mare jucător din medicina dentară privată românească, funcţie de cifra de afaceri rulată anual, reiese dintr-o analiză realizată de Economica.

Citeşte şi: ANALIZĂ - Cei mai puternici investitori români din medicina dentară: cine sunt şi ce afaceri controlează

Noua clinică dedicată copiilor are opt cabinete, patru rezerve de recuperare după intervenții cu anestezie generală și un centru de radiologie dentară digitală. O echipă de 30 de medici, asistente şi personal de suport deserveşte acest centru stomatologic.

Reţeaua dr.Leahu are nouă clinici în ţară - șase în București, o clinică în Pitești, una în Timișoara și una în Turda.

Clinicile dr. Leahu au avut afaceri nete de 29,55 milioane de lei în 2018, cu 70,58% mai mari decât în 2017, şi cu profit net de 1,93 milioane de lei, cu 29,85% mai mic decât în 2017, reiese din calculele Economica, realizate pe baza bilanţurilor depuse la Finanţe de firmele care operează clinicile dr. Leahu.

Citeşte şi: Dr. Leahu: Implanturile şi restaurările întregii danturi în 24 de ore, printre cele mai căutate servicii. 10% dintre pacienţi sunt străini

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO