1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Reţeaua clinicilor dentare Dr. Leahu se extinde la Iaşi în urma unei investiţii de 750.000 de euro

Clinicile dentare Dr. Leahu, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa serviciilor dentare din ţara noastră, anunţă deschiderea unei clinici integrate de stomatologie la Iaşi. Investiţia totală în centrul de stomatologie de la Iaşi se ridică la 750.000 de euro şi a fost susţinută prin sistemul de parteneriere folosit deja de reţea la Piteşti şi în Oradea. 

Clinica Dr. Leahu din Iaşi are 12 cabinete, două centre de radiologie, bloc operator şi integrează pe un sfert din suprafaţă zona serviciilor pentru copii.

Echipa actuală care deserveşte clinica numără deocamdată 21 de persoane şi e în creştere. Prin tehnologia de ultimă generație și multidisciplinaritate, centrul este pregătit să primească pacienți din regiunea Moldovei şi să le ofere toate opţiunile de tratament în condiţii de maximă siguranţă.

"Deschidem astăzi un prim centru în regiune, alături de un partener local care ne împărtășește viziunea de a construi o comunitate unită de profesioniști în sprijinul pacientului", spune Ionuţ Leahu, CEO şi fondator al clinicilor dentare Dr. Leahu.

Reţeaua clinicilor dentare Dr. Leahu este prezentă în şapte orașe (Bucureşti, Piteşti, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea și Iași), are 92 de cabinete şi o echipă formată din peste 350 de angajați, dintre care 98 de medici și cinci specialişti în anestezie. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar şapte dintre clinicile reţelei sunt avizate ATI, rețeaua având și propriul centru de instruire – Centrul de perfecţionare Dr. Leahu.

Clinicile Dr. Leahu sunt prima entitate din industria de profil, tranzacţionată pe sistemul alternativ al Bursei de Valori București.

Citeşte şi: Dr. Leahu, despre clinica din Londra: Am găsit o locaţie centrală; acum suntem în proces de amenajare şi obţinere a autorizaţiei de funcţionare

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO