1EUR = 4.8422 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Dragoş Bîlteanu cere peste 18 milioane de lei pe 41 de magazine, patiserii şi cofetării din Oradea

Firma Calipso Oradea (CAOR) vinde „la pachet", prin licitaţie, 41 de active din patrimoniul său, pentru un preţ minim de 18 milioane de lei, potrivit unui raport trimis la Bursa de Valori Bucureşti (BVB). Calipso Oradea administrează hotelul Double Tree Hilton din Oradea, dar are în proprietate şi o reţea de mai multe zeci de spaţii comerciale închiriate.

18 aug, 2014 | | ECONOMICA.net

Calipso Oradea (CAOR) vinde 41 de active din patrimonuiul său, „sub forma unui pachet unic, prin licitaţie competitivă „cu strigare cu pas prestabilit", cu un preţ de pornire de 18 milioane de lei, potrivit unui raport trimis la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Firma se află în portofoliul SIF Banat Crişana (SIF1), controlată de grupul de afaceri concentrat în jurul preşedintelui acesteia, Dragoş Bîlteanu.

Vânzarea se va face „la pachet întreg, nu în mod individual sau fracţionat" şi, cu o excepţie, pachetul cuprinde o reţea de spaţii comerciale din Oradea, printre care un laborator de patiserie – cofetărie, un atelier şi o cofetărie. Restul sunt spaţii închiriate folosite ca magazine, patiserii, cofetării baruri.

CAOR încă aprovizionează cu produse de patiserie şi cofetărie restaurantele hotelurilor din Băile Felix ale TURISM FELIX (TUFE), dar şi alţi agenţi economici din municipiul Oradea.

Caietul de sarcini costă 22.300 de lei, se va putea cumpăra începând din 22 augurst, iar ofertanţii pot depune dosarele până la 3 septembrie.

Odată cu adjudecarea pachetului de active, cumpărătorul se obligă să achiziţioneze toate mijloacele fixe şi obiecte de inventar care însoţesc activele la preţul fix de 620.000 lei (500.000 lei + TVA), din care pentru mijloacele fixe suma de 496.000 lei (400.000 lei + TVA), iar pentru obiectele de inventar suma de 124.000 lei (100.000 lei + TVA).


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO