1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

Companii

După 40 de ani, Danone schimbă forma borcanului de iaurt

Grupul Danone, unul dintre cei mai mari producători de iaurturi din Europa, a decis că a sosit momentul să schimbe designul borcanului de iaurt. După 40 de ani. Danone France, una dintre cele mai importante filiale ale grupului, a creat deja un nou borcan de iaurt, care să-l înlocuiască pe cel actual.

14 mar, 2012 | ECONOMICA.net

Francezii spun că, după 40 de ani, actualul borcan s-a banalizat şi este folosit pe scară largă de toţi concurenţii Danone, astfel că iaurtul producătorului francez nu se mai distinge la fel de bine de celelalte produse.

Noul borcan a fost deja conceput in-house şi este inspirat de modelul unui borcan deja folosit în Spania. Borcanul este mai lung şi mai “zvelt”, este inscripţionat cu numele “Danone” în partea inferioară şi, potrivit celor de la Danone, consumatorii vor ieşi în avantaj: din cauza acestei forme, linguriţa va lăsa mai puţin iaurt pe fundul borcanului.

Investiţiile pentru schimbarea ambalajului se vor ridica, numai pentru cele cinci uzine din Franţa, la câteva zeci de milioane de euro. Danone vinde circa cinci miliarde de borcane de iaurt pe an, doar în Franţa.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO