1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Companii

După pandemia de COVID-19, protestele din SUA amână din nou lansarea Android 11

Alphabet a anunţat că a amânat prezentarea planificată pentru 3 iunie a versiunii beta a celui mai recent sistem de operare mobilă Android 11, din cauza protestelor și tulburărilor din Statele Unite.

01 iun, 2020 | ECONOMICA.net

Într-un tweet de vineri seară, contul dezvoltatorului Android a spus că „Suntem încântați să vă spunem mai multe despre Android 11, dar acum nu este momentul să sărbătorim.” Google spune că „va reveni cu mai multe informaţii despre Android 11, în curând”, dar nu a spus când ar putea fi vorba.

Deși Google nu spune în mod explicit de ce, motivul este foarte clar. Anunțul vine în condițiile în care multe orașe americane sunt pline de proteste, jafuri și incendii. Răspunsul la moartea lui George Floyd în Minnesota s-a extins cu mult peste conflictul din Minneapolis.

Sistemul de operare urma să fie prezentat pe 3 iunie într-o versiune beta. Aceasta este a doua amânare a lansării Android 11, care ar fi trebuit să fie prezentat în luna mai. Dar, măsurile de izolare au încetinit serios și ritmul echipei de dezvoltatori Android.

Deși încă se va afla la stadiu de testare, versiunea de Android 11 va fi reprezentativă pentru viziunea Google asupra platformei Android. Va conţine majoritatea funcțiilor noi și interfața adresată utilizatorilor finali. Apoi, mai rămâne doar ca echipele de programatori să rezolve inevitabilele bug-uri de software și probleme de compatibilitate, pentru a pregăti sistemul de operare pentru debutul oficial din toamnă.


loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO