1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Companii

E oficial: Asocierea Astaldi Sp.A. - MaxBoegl va construi tronsonul de autostradă Arad-Nădlac lot 1

Curtea de Apel Bucureşti a respins prin hotărâre irevocabilă toate plângerile depuse împotriva rezultatului atribuirii contractului pentru construcţia tronsonului de autostradă Arad-Nădlac lot 1 şi confirmă astfel drept câştigătoare a licitaţiei asocierea Astaldi Sp.A. - MaxBoegl.

În acest moment nu mai există niciun impediment legal pentru ca autorităţile să nu poată semna contractul cu asocierea Astaldi Sp.A. - MaxBoegl, desemnată câştigătoare a licitaţiei derulate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) pentru construcţia tronsonului de autostradă Arad-Nădlac lot 1, a confimat astăzi firma de avocatură de business Boştină & Asociaţii, care a asistat asocierea Astaldi Sp.A. - MaxBoegl în procesul cu ofertanţii nemulţumiţi de rezultatul procedurii de atribuire.

Astfel, Curtea de Apel Bucureşti a respins ieri ca nefondată plângerea împotriva rezultatului procedurii de atribuire formulată de asocierea PORR CONSTRUCT S.R.L. - PORR BAU GmbH. Hotărârea este irevocabilă.

De asemenea, prin decizia nr. 4773/04.11.2013, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondată plângerea  împotriva rezultatului procedurii de atribuire formulată de Asocierea S.C. CCCF Drumuri şi Poduri Timişoara SRL - S.C. Societatea de Construcţii în Transporturi SA- S.C. Luca Way S.R.L. Şi această hotărâre a Curţii de Apel este irevocabilă.

"Anterior, contestaţiile formulate de cel doi ofertanţi nemulţumiţi de rezultatul procedurii de atribuire au fost respinse de CNSC  prin decizia nr 3388/3524/3600 din 20.09.2013, casa noastră de avocatură asigurând asistenţa şi reprezentarea şi cu acea ocazie. Acesta este un rezultat foarte bun şi un succes al întregii echipe, care vine să confirme încă o dată expertiza dobândită avocaţii noştri în această arie de practică", spune Mihai Marian, avocat partener în cadrul casei de avocatură Boştină şi Asociaţii, coordonatorul ariei de practică "Infrastructură" şi avocatul care a reprezentat asocierea Astaldi Sp.A –Max Boegl în acest proces.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO