1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 20 º

Companii

E oficial: Polonezii de la Orbis cumpără hotelurile Pullman, Novotel şi Ibis din România de la Accor

Consiliul de supraveghere al operatorul hotelier polonez Orbis a aprobat vineri preluarea a 46 de hoteluri din Europa Centrală şi de Est pentru 142,3 milioane de euro de la grupul francez Accor, transmite Reuters.

14 noi, 2014 | Agerpres

Majoritatea hotelurile vizate de această tranzacţie sunt amplasate în capitalele Ungariei, Cehiei, României şi Poloniei. În opinia boardului Orbis, tranzacţia nu va avea un impact negativ asupra politicii de dividende a companiei în viitor, scrie Agerpres.

'Orbis va fi singurul operator al acestor hoteluri sub brandul Accor în aceste ţări şi îşi va consolida poziţia de cel mai mare operator hotelier din regiune', a informat Orbis într-un comunicat.

Conform termenilor acordului convenit cu Accor, Orbis va prelua 38 de hoteluri existente şi opt hoteluri în stadiul de proiect din Europa Centrală şi de Est. În prezent grupul polonez operează 68 de hoteluri în 32 de oraşe din Polonia, Lituania şi Letonia.

Accor, cel mai mare grup hotelier european şi numărul patru la nivel mondial, operează 3.600 de hoteluri cu 450.000 de camere în 92 de ţări din întreaga lume prin mărcile Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, Ibis şi HotelF1.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO