E oficial: Romgaz are un nou director general – Aristotel Marius Jude

Romgaz a anunţat oficial că noul Director General al companiei este Aristotel Marius Jude care-l înlocuieşte pe Daniel Pena. ECONOMICA.NET a scris încă de vineri, 12 februarie 2021, că Daniel Pena a demisionat şi că va fi înlocuit cu Aristotel Jude.
Economica.net - lun, 15 feb. 2021, 06:59
E oficial: Romgaz are un nou director general - Aristotel Marius Jude

Iată comunicatul companiei:

Consiliul de Administrație al S.N.G.N. Romgaz S.A. întrunit în ședința din data de 12 februarie 2021, prin Hotărârea nr. 10/12.02.2021, a luat act de demisia domnului
Aristotel Marius JUDE din funcția de președinte al Consiliului de Administrație.

Până la următoarea ședință a Consiliului de Administrație, domnul Bogdan Nicolae SIMESCU va exercita atribuțiile de președinte al Consiliului de Administrație.
În aceeași ședință, Consiliul de Administrație al S.N.G.N. Romgaz S.A., prin Hotărârea nr. 11/12.02.2021, a numit pe domnul Aristotel Marius JUDE în funcția de Director General al S.N.G.N. Romgaz S.A., începând cu data de 13 februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de 2 luni.

 

Daniel Pena și-a ar fi dat demisia în cadrul unei ședințe a Consiliului de Administrație al Romgaz care a avut loc vineri, 12 februarie 2021, în condițiile în care în această ședință urma să fie discutată prelungirea cu o lună a mandatului său de director general interimar, care urma să expire pe 13 februarie. Demisia sa a fost acceptată, iar compania va fi condusă, tot interimar pentru următoarele două luni, de președintele Consiliului de Administrație, Aristotel Jude.

Pena nu a putut fi contactat pentru detalii.

Potrivit surselor noastre, ar fi fost fost trei puncte pe ordinea zi a ședinței: prelungirea cu o lună a mandatului lui Pena în calitate de director general interimar, prelungirea cu patru luni a mandatului directorului general adjunct și trecerea unor atribuții ale directorului general către Consiliul de Administrație. Acest ultim punct ar fi stârnit enervarea lui Daniel Pena, care ar fi demisionat pe loc. Daniel Pena, director general adjunct al Romgaz, a fost numit director general interimar al companiei pentru o lună, după demiterea intempestivă din funcție, în ianuarie, a lui Adrian Volintiru. Acesta a spus atunci că nu are explicații pentru demiterea sa. Daniel Pena a fost numit director general adjunct al Romgaz în septembrie 2020, fiind anterior consilier al ministrului Energiei, Virgil Popescu. Pena, de formație economist (absolvent al ASE București), are o experiență de circa 30 de ani în companii din sectorul de petrol și gaze naturale.

Te-ar mai putea interesa și
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor poliţelor RCA. Executivul a aprobat actul normativ promovat de......
Tranzacție de 5 mil. euro între Eldrive și MOON Power pe piața stațiilor de încărcare pentru mașini electrice
Tranzacție de 5 mil. euro între Eldrive și MOON Power pe piața stațiilor de încărcare pentru mașini electrice
Operatorul de stații de încărcare pentru mașini electrice Eldrive România a comandat peste 300 de stații MOON Power ...
Kaufland lansează aplicația pentru încărcarea mașinilor electrice la cele 150 de stații din parcările magazinelor
Kaufland lansează aplicația pentru încărcarea mașinilor electrice la cele 150 de stații din parcările magazinelor
Kaufland România lansează E-Mobility, proiectul prin care posesorii Kaufland Card cu mașini electrice au posibilitatea ...
Nicușor Dan: S-a reactivat suspendarea PUZ-urilor sectoarelor 2 și 4
Nicușor Dan: S-a reactivat suspendarea PUZ-urilor sectoarelor 2 și 4
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat într-o conferință de presă că PUZ-urile sectoarelor 2 și 4 ...