1EUR = 4.7231 RON | Bucureşti 28 º

News

E oficial. Telefoanele Mozilla pot fi deja cumpărate

Primele două telefoane Mozilla sunt deja disponibile pentru clienţi. Acestea sunt cunoscute sub numele de Keon şi Peak si vor rula sistemul de operare bazat pe HTML5 de la Mozilla, Firefox OS.

23 apr, 2013 | ECONOMICA.net

Pentru cei care nu-şi mai amintesc, preţurile erau cunoscute de câteva zile. Mai concret, Keon are un preţ de 91 euro (fara taxe), în timp ce Peak poate fi achiziţionat pentru 149 de euro (fara taxe), anunţă GSM Arena.

Detalii

Modelul Keon are un ecran de 3,5 inch, vine cu procesor Qualcomm Snapdragon S1 la 1GHz, are o cameră foto de 3 MP şi memorie internă de 4GB. Device-ul este dotat şi cu Wi-Fi, GPS şi slot de card microSD. Telefonul are o baterie de 1580mAh.

Peak este un terminal de dimensiuni mai mari. Peak are un ecran de 4,3 inch qHD şi procesor dual-core la 1,2GHz (Snapdragon S4), cameră foto principală de 8MP şi una secundară de 2MP şi o baterie de capacitate mai mare decât modelul mai mic, Keon.

Cei interesaţi pot cumpăra terminalele de aici

Reţineţi însă faptul că există deja clienţi care s-au plâns de faptul că au întâmpinat probleme serioase cu procesul de comandă.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO